Urmareste-ne

Archive

Bundesliga: Koln – Leipzig (18 septembrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Leipzig nu trece prin cea mai bună formă, încasând în ultimele 2 partide, 10 goluri. Ceva de neimaginat în era antrenorului Naglesman (plecat la Bayern).


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Leipzig, momentul perfect pentru a trece peste criză

Este foarte adevărat că Leipzig a primit 10 goluri de la doi coloși ai fotbalului, Bayern (1-4) și Manchester City (3-6). Însă, RB-ul din Leipzig avea o calitate în sezoanele trecute, forța mentală, calitate care în acest moment nu pare a mai exista. Cu moralul la pământ și un început slab în Bundesliga, 3 înfrângeri din primele patru runde, Leipzig vine la Koln pentru a-și da un restart de care are mare nevoie. A demonstrat că forța de atac este tot acolo (3 goluri marcate lui City), dar apărarea pare să fie cea mai mare problemă. Koln este pe val, are cel mai bun început din ultimii ani. Pare că a renăscut după ce în sezonul trecut s-a salvat dramatic de la retrogadare, după baraj. Anthony Modeste este în mare formă, iar golurile (3) sale au adus cele șapte puncte nesperate pentru echipă în primele patru etape.  Doar Haaland și Lewandowki au mai multe șuturi pe poartă în aceste patru etape față de Modeste. Atacantul lui Kol este în mare formă și are în spate o echipă cu moral bun.

Nkunku este pe val, Olmo odihnit

Skhiri revine la mijlocul terenului pentru Koln după ce a lipsit etapa trecută din cauza unei răceli. În aceași situație este și Thielmann, revenit după anumite probleme medicale. Florian Kanz a fost eliminat la Freiburg și astfel nu va lua parte la partida din această seară. Pentru Leipzig este anunțat titular Nkunku, autor al unei triple la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor și se speră ca tânărul atacant să continue forma bună. Dani Olmo se pare că va fi odihnit, acumulând oboseală după ultimele jocuri, iar Saracchi are în continuare probleme la genunchi.

Fomaţii probabile în Koln – Leipzig

Koln (4-1-3-2):

  • Horn – Schmitz, Mere, Czichos, Hector (c) – Skhiri – Thielmann, Ljubicic, Uth – Modeste, Andersson

Leipzig (4-2-3-1):

  • Gulacsi (c) – Mukiele, Orban, Simakan, Gvardiol – Adams, Kampl – Szoboszlai, Forsberg, Nkunku – Silva

 

Pronosticuri la Koln – Leipzig

Koln reprezintă surpriza sezonului de până acum, în timp ce Leipzig este la polul opus. În ciuda crizei  de moment, este așteptată o reacție a jucătorilor de valoare de la Leipzig.  Se prevede un meci cu cel puțin trei goluri, în care „Taurii” vor da totul pentru trei puncte extrem de importante.

Pronostic: 1-2.

Agenții autorizate