Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Bundesliga: RB Leipzig – Arminia Bielefeld (18 decembrie 2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

RB Leipzig se pregăteşte pentru al treilea meci sub comanda lui Domenico Tedesco. Oaspeţi vor fi fotbaliştii de la Arminia Bielefeld, care vor face tot ce le stă în putinţă să adune puncte şi să iasă din zona roşie a clasamentului. Slabe speranţe, însă, să plece victorioşi de la Leipzig.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Tedesco a schimbat abordarea

Dacă Jesse Marsch prefera un pressing avansat şi recuperarea mingii cât mai aproape de careul advers, noul antrenor, Domenico Tedesco, a coborât liniile lui Leipzig.

Pe fază defensivă, jucătorii de la mijloc în jos se retrag în jumătatea proprie, unde încearcă să comprime spaţiile, să recupeze şi să lanseze contraatacuri letale, cu mingi direct pe vârfuri. Până acum, i-a ieşit destul de bine lui Tedesco, 4-1 cu Monchengladbach şi doar 1-1 la Augsburg, „taurii” fiind egalaţi în minutul 86 dintr-un penalty.

De partea cealaltă, Arminia vine după un succes cu Bochum, care a dus-o la 13 puncte. A fost doar a doua victorie stagională, iar Bielefeld e penultima în clasament.

Ce trebuie să ştii înainte de RB Leipzig – Arminia Bielefeld

Omul-cheie pentru Leipzig e Nkunku, care a contribuit la cel puţin un gol pe meci în 9 din ultimele 11 partide ale gazdelor. Are 7 goluri şi 5 assisturi de la începutul campionatului, fiind liderul echipei la ambele categorii.

Din nou titular, va juca alături de copilul-minune al fotbalului maghiar, Szoboszlai, în spatele unui Silva vârf împins. Tedesco are bătăi de cap din cauza accidentărilor, cu nu mai puţin de 5 absenţi şi 3 incerţi. Halstenberg, Klostermann, Olmo, Poulsen şi Saracchi au varii probleme medicale şi lipsesc sigur, în timp ce Haidara, Laimer şi Simakan au şanse mici să apară în primul 11. Forsberg a fost titular în primele două meciuri ale noului antrenor, dar acum îi va lăsa locul maghiarului.

De partea cealaltă, Frank Kramer are un lot aproape complet. Doar Czyborra şi Laursen sunt sub semnul întrebării înainte de deplasarea la Leipzig.

Formaţii probabile în RB Leipzig – Arminia Bielefeld

  • Leipzig (3-4-2-1): Gulacsi – Mukiele, Orban, Gvardiol – Henrichs, Adams, Kampl, Angelino – Nkunku, Szoboszlai – Silva.
  • Bielefeld (4-4-2): Ortega – Brunner, Pieper, Nilsson, Andrade – Wimmer, Prietl, Vasiliadis, Okugawa – Klos, Lasme.

Ponturi la RB Leipzig – Arminia Bielefeld

Nkunku e numărul 1 la gazde, dar Andre Silva pare şi el reintrat în formă. În primele 18 meciuri a marcat de 3 ori, dar în ultimele 6, a făcut-o de 5 ori. Angelino şi Henrichs au pistonat cele două flancuri, oferind assisturi şi chiar marcând în ultimele două jocuri.

Cu noul stil, bazat pe contraatacuri blitz, Leipzig poate destabiliza orice apărare, cu atât mai mult pe cea a penultimei clasate. Problema cea mare a „taurilor” va fi să scoată Arminia din defensivă.

Chiar şi aşa, gazdele ar trebui să se impună fără prea mari probleme, chiar dacă Bielefeld a arătat că ştie să se apere destul de bine. Spre exemplu, cu Bayern a scăpat doar cu 0-1.

Pronosticăm 3-1 scor final.

Bilete câștigătoare