Urmareste-ne

Campionate

Bundesliga: RB Leipzig – Bochum (02.10.2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

Nkunku, venit de la PSG, e omul momentului, cu şapte goluri şi trei assisturi în cele 9 meciuri din acest sezon.
Nkunku, venit de la PSG, e omul momentului, cu şapte goluri şi trei assisturi în cele 9 meciuri din acest sezon.

După încă un meci ratat în Europa, Leipzig revine în Bundesliga în încercarea de a reintra în lupta pentru primele locuri. Adversar îi este Bochum, o nou promovată care nu se simte prea bine în aerul tare al primei divizii.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

Leipzig, departe de rezultatele din sezoanele precedente

De la promovarea în Bundesliga, Leipzig a fost o ameninţare constantă pentru podium, dar nu şi anul acesta. „Taurii roşii” sunt pe 10 cu doar 7 puncte din 6 etape, un randament extrem de slab. Au pierdut şi ambele meciuri din Liga Campionilor.

Singura veste bună recentă a fost victoria din runda precedentă de campionat, set la zero, cu Hertha. Dar a părut mai mult o chestie episodică decât o performanţă ce poate fi transformată într-o serie de rezultate bune.

De partea cealaltă, Bochum nu se împacă prea bine cu Bundesliga. E penultima şi e cotată cu şanse mari să se întoarcă în Zweite, de unde, oricum, a promovat neaşteptat. În deplasare, Bochum n-a mai câştigat pe prima scenă din ianuarie 2010…

Pentru elevii lui Reis, acest sezon se poate dovedi o excursie de un an în afara ligii secunde şi atât. Cu două etape în urmă au luat 7 de la Bayern şi nu e exclus să repete „performanţa”. De când s-a rupt Zoller, oricum nu au mai marcat.

Ce trebuie să ştii înainte de Leipzig – Bochum

Zoller, talismanul lui Bochum lipseşte accidentat. Atacantul a contribuit, într-o formă sau alta, la toate cele patru goluri ale echipei sale. De când s-a rupt el, echipa nu a mai înscris. E principala absenţă de la oaspeţi, care nu se pot baza nici pe Gamboa sau Leitsch, dar cei doi nu contează la fel de mult.

Practic, Reis nu are de ce să schimbe şi speră să repete jocul din ultima etapă, când a scor un punct cu Stuttgart.

Leipzig nu-l are pe Olmo, internaţionalul spaniol fiind accidentat. Mai lipsesc Halstenberg şi Saracchi, dar vestea bună vine de la Adams, care a intrat la jumătatea săptămânii cu Brugge. Americanul era titular în startul sezonului, înainte de accidentare, şi ar putea reveni în primul 11.

Nkunku, venit de la PSG, e omul momentului, cu şapte goluri şi trei assisturi în cele 9 meciuri din acest sezon. Bine merge şi Szoboszlai, un gol şi trei pase decisive doar în campionat.

Formaţii probabile în Leipzig – Bochum

  • Leipzig (3-4-2-1): Gulacsi (c) – Klostermann, Orban, Gvardiol – Mukiele, Adams, Haidara, Angelino – Nkunku, Forsberg – Poulsen.
  • Bochum (4-2-3-1): Riemann – Bockhorn, Masovic, Bella-Kotchap, Soares – Losilla (c), Rexhbecaj – Antwi-Adjei, Löwen, Holtmann – Polter.

Ponturi la Leipzig – Bochum

Gazdele n-ar trebui să aibă vreo problemă cu Bochum, una dintre cele mai slabe apărări din Bundesliga. Leipzig poate repeta jocul contra Herthei.

Pronosticăm 5-0 scor final.

Nu se pune problema câştigătoarei, ci doar a scorului. Noi spunem că vor fi minim 4 goluri.

 

Bilete câștigătoare