Urmareste-ne

Bundesliga

Bundesliga: Stuttgart – Hoffenheim (2 octombrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Bundesliga a ajuns la runda a 7-a, iar Stuttgart primește vizita celor de la Hoffe.

Hoffenheim se bazează pe Kramaric

Încă este dificil de prezentat echipa gazdă ca nou promovată. Dar dacă ne gândim că în acest an Hamburg și Shalke 04 se află în liga secundă, putem aplauda revenirea șvabilor.  În primele șase etape, Stuttgart a strâns 5 puncte. Putem aprecia startul gazdelor, drept unul timid. Îngrijorătoare sunt cele 12 goluri primite, o medie de două pe meci. Semn că apărarea nu este punctul forte al gazdelor. Hoffenheim este vecină de clasament cu adversarii din această rundă, la doar trei puncte în față. Parcurs cu sincope și evoluții inconstante de partea oaspeților. Avantajul principal principal pentru Hoffenheim este Kramaric, aflat în mare formă etapa trecută (Wolfsburg 3-1).

Stuttgart conduce la jucători indisponibili

Stuttgart nu se poate baza pe Cisse (accidentat la picior), Egloff (accidentat la picior), Kalajdzic (accidentat la umăr) și Sankoh (accidentat la genunchi). De partea cealaltă,  Hoffenheim îi are trecuți la indisponibili pe  Bicakcic (accidentat genunchi), Hübner (accidentat la spate), John (accidentat la gleznă) și pe Nordtveit (accidentat la coapsă)

Fomaţii probabile în Stuttgart – Hoffenheim:

Stuttgart (3-4-2-1):

  • Müller – Mavropanos, Anton, Kempf – Massimo, Mangala, Endo (c), Sosa – Klimowicz, Marmoush – Al Ghaddioui

Hoffenheim (4-4-2):

  • Baumann (c) – Kaderabek, Richards, Vogt, Raum – Baumgartner, Samassekou, Grillitsch, Adamyan – Bebou, Kramaric

Pronosticuri la Stuttgart – Hoffenheim

Vecinele de clasament nu trec prin cea mai bună formă. Pe lângă acest aspect, mai au în comun apărările slabe. Ne putem aștepta la un GG cu peste 2.5 goluri cu favorită echipa oaspete.

Pronostic: 1-2.

Agenții autorizate