Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Bundesliga: VfL Bochum – Borussia Dortmund (11 decembrie 2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi pentru pariuri

Nou-promovata Bochum are un examen de foc împotriva unei dintre candidatele perene la titlul de campioană, Borussia Dortmund. Şi dacă meciul nu era suficient de greu, oaspeţii îl au din nou la capacitate maximă pe killerul Haaland.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Nou-promovata Bochum are un examen de foc împotriva unei dintre candidatele perene la titlul de campioană, Borussia Dortmund. Şi dacă meciul nu era suficient de greu, oaspeţii îl au din nou la capacitate maximă pe killerul Haaland.

Bochum, mai multe puncte decât Dortmund în ultimele 4 runde

Chiar dacă a venit din Zweite, Bochum se descurcă foarte bine în Bundesliga. După 14 runde, ocupă locul 10, cu 19 puncte (doar patru mai puţin decât echipele de pe locurile de cupe europene).

Şi la capitolul formă de moment stă excelent, după două victorii succesive înaintea acestui meci şi 9 din ultimele 12 puncte puse în joc.

Stă chiar mai bine decât Dortmund, care în acelaşi interval a acumulat doar 6, iar în etapa precedentă a cedat în derby-ul cu Bayern (2-3) de pe teren propriu. Totuşi, galben-negrii şi-au făcut mâna în Champions League, 5-0 acasă cu Beşiktaş, un rezultat care nu i-a ajutat să evite locul al treilea într-o grupă cu Ajax şi Sporting. De fapt, Borussia ştia că va termina pe 3 încă dinaintea partidei cu turcii.

Ce trebuie să ştii înainte de Bochum – Dortmund

Titularul de drept al porţii lui Bochum, Riemann, n-a fost forţat în etapa precedentă, 3-2 la Augsburg, dar are toate şansele să apară din primul minut în acest meci. Zoller şi Decarli rămân indisponibili şi de această dată. Mai puţin important, şi Blum ratează meciul, iar Lowen nu a fost inclus în lot.

La Borussia, ca de obicei, lista indisponibililor e foarte lungă. Akanji, Bürki, Morey, Moukoko, Reyna, Schmelzer, Unbehaun absentează cu siguranţă, iar Brandt, Hitz şi Malen sunt sub semnul întrebării.

În schimb, Haaland e din nou la turaţie maximă. Revenit după accidentare, norvegianul a început din nou să marcheze: gol cu Wolfsburg (3-1), gol cu Bayern (2-3) şi dublă cu Beşiktaş (5-0).

Formaţii probabile în Bochum – Dortmund

  • Bochum (4-3-3): Riemann – Stafylidis, Masovic, Lampropoulos, Soares – Tesche, Losilla, Rexhbecaj – Holtmann, Polter, Asano.
  • Dortmund (4-3-3): Kobel – Meunier, Hummels, Zagadou, Guerreiro – Bellingham, Can, Dahoud – Wolf, Haaland, Reus.

Ponturi la Bochum – Dortmund

Nu doar Haaland e în formă. Polter de la Bochum are şi el 3 goluri în ultimele două etape, iar, per ansamblu, în ultimele 7 etape, echipa a avut rezultate excelente. Cu 5 victorii şi două eşecuri, Bochum e depăşită doar de Bayern, care a strâns 18 puncte în acelaşi interval.

Remiza pare să nu aibă nicio şansă să apară la acest meci. De la startul campionatului, Bochum are un singur egal, iar Dortmund, niciunul.

E clar că oaspeţii sunt favoriţi, iar ecartul de 4 puncte în spatele lui Bayern vine cu ceva presiune. Leverkusen, locul 3, la trei puncte în spate, aşteaptă paşii greşiţi ai Borussiei.

Pronosticăm 1-3 scor final.

Ne aşteptăm ca gazdele să profite de forma în care se află şi să marcheze cel puţin o dată, dar nu le vedem capabile să-l oprească pe Haaland.

Celor care nu agreează pariurile pe semn le recomandăm GG, 3+ (sau chiar 4+) sau combinaţia dintre ele.

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Bilete câștigătoare