Urmareste-ne

Archive

Bundesliga: Wolfsburg – Eintracht Frankfurt (19 septembrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Runda cinci din Bundesliga se încheie duminică cu meciul dintre Wolfsburg și Eintracht Frankfurt, de la ora 20:30. Gazdele sunt într-o formă excelentă, așa că sunt favorite să obțină toate cele trei puncte la finalul celor 90 de minute. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Wolfsburg e fără greșeală

  • Gazdele din această seară au început perfect sezonul: în primele patru etape din Bundesliga au reușit să câștige tot și să aibă maximum de puncte, 12. Totul se datorează apărării incredibile, care în cele 360 de minute jucate nu a primit decât un gol!
  • Chiar dacă a luat roșu în Liga Campionilor, John Brooks va intra pe teren în această seară, deoarece cele două competiții nu își iau în calcul cartonașele.
  • Cel mai probabil în apărare, alături de Brooks, îl vom vedea pe Baku, care îi va lua locul lui Mbabu, accidentat.

Frankfurt caută prima victorie

  • De partea cealaltă, Frankfurt caută prima victorie după un început de sezon dezastruos. Are patru meciuri jucate, în care a obținut trei egaluri și într-o meci a pierdut. Atacul își face cât de cât meseria, cu o medie de un gol marcat pe meci, dar apărarea a primit nu mai puțin de șapte până acum.
  • Veștile bune pentru oaspeți sunt legate de Lammers, care cel mai probabil va reveni pe teren în linia de atac.
  • Mai mult, în mijlocul lui Frankfurt cel mai probabil îl vom vedea și pe Hauge, un jucător în formă.

ECHIPELE PROBABILE

Wolfsburg: Casteels (c) – Mbabu, Lacroix, Brooks, Roussillon – Guilavogui, Arnold – Baku, Philipp, L. Nmecha – Weghorst
Frankfurt: Trapp – Durm, N’Dicka, Hinteregger (c), Lenz – Sow, Hrustic – Hauge, Kamada, Kostic – Borre

Ce trebuie pariat la Wolfsburg – Frankfurt

Wolfsburg pare echipa mai în formă, care reușește să se apere excelent. Având în vedere problemele din atacul oaspeților, suntem de părere că avem o favorită clară în această seară.

PRONOSTIC: 2-1

 

Agenții autorizate