Urmareste-ne

Archive

Campionatul Mondial de handbal 2021. Cine ridică trofeul?

Campionatul Mondial de handbal 2021. Cine ridică trofeul? În marea finală, programată de la ora 18:30, se vor duela Suedia și Danemarca.

Campionatul Mondial de handbal 2021. Cine ridică trofeul?

Conform bookmakerilor, Danemarca este marea favorită la trofeu, având un parcurs aproape perfect până în marea finală. În semifinale a trecut de Spania, iar acum cel mai probabil va domina și ultimul act. Ne așteptăm să vedem un duel strâns, în care totuși danezii se vor impune. Pronosticul nostru pentru acest duel este Sub 56,5 goluri, la cota 1.80.

Campionatul Mondial de handbal 2021. Cine ridică trofeul?

În duelul pentru locul trei se bat Spania și Franța, unde Spania este favorită, dar ne așteptăm din nou la un meci strâns, așa că pariem pe sub 59,5 goluri înscrise în meci la cota 1.88.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare