Urmareste-ne

Archive

Campionatul unde 71% din meciuri se termina GG

Sursa foto: fta.education

Noul sezon din Allsvenskan, campionatul Suediei, aduce in prim-plan una dintre cele mai ridicate medii de goluri din Europa. In cele sapte etape scurse pana acum din aceasta liga s-au marcat 178 de goluri, reprezentand o medie de 3,24 goluri per meci.

# Mai bine de 65% din partide s-au terminat cu varianta TG3+ castigatoare, statistica fiindu-le inca si mai favorabila pariorilor in privinta variantei GG, castigatoare la 71% din meciuri. 

# Etapa cu numarul trei a fost cea mai prolifica din acest punct de vedere, toate cele opt partide terminandu-se in GG3+. In continuare iti prezentam cotele pentru GG inaintea etapei din weekend. 

Fără titlu

Sursa foto: fta.education


betmag.ro iti recomanda: 110 RON bonus cu 20 RON depozit

  1. Deschide AICI un cont la NetBet, prima casa de pariuri licentiata in Romania prin decizia ONJN numarul 927, din 24 iunie 2015.
  2. Introdu codul NETBET200 in Casierie inainte de a efectua prima ta depunere de 20 RON. Pariaza cei 20 RON pe o cota minima de 1.60 si primesti 10 RON bonus!
  3. Cauta apoi promotia Bonus Booster in categoria PROMOTII, localizata in partea dreapta, zona superioara a site-ului. Click pe INSCRIERE si primesti automat inca 100 RON bonus.

betmag.ro iti mulțumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate