Urmareste-ne

Archive

Care sunt cotele la titlu în Anglia, Spania și Germania? Toate încep în acest weekend!

Care sunt cotele la titlu în Anglia, Spania și Germania? Toate încep în acest weekend! Favoritele sunt evidente în Anglia și Germania, dar în Spania se anunță iar luptă grea pentru titlul de campioană.

Care sunt cotele la titlu în Anglia, Spania și Germania? Toate încep în acest weekend!

După o vară fierbinte, cu meciuri de top la Campionatul European de fotbal, pe care am avut norocul să îl vedem și la București, se întorc principalele campionate ale Europei. În acest weekend debutează Premier League, Bundesliga și La Liga.

Deși toată atenția este acum pe Ligue 1, unde s-a transferat Messi, fotbalul total cu siguranță va rămâne în Premier League. Aici, favorită să câștige titlul de campionă este Manchester City, echipa lui Pep Guardiola, care s-a întărit cu Grealish, unul dintre cei mai talentați jucători englezi ai momentului.

A doua favorită la câștigarea titlului, la mare distanță, este Chelsea, deținătoarea Ligii Campionilor, care este cotată cu 7.00 să ridice trofeul. Podiumul cotelor este completat de Liverpool, care are tot cota 7.00, ca și Chelsea.

Celelalte favorite nu par să aibă șanse reale în ochii bookmakerilor: Manchester United are cota 8.00, Tottenhm are cota 60.00, Leicester 75.00 și Arsenal 75.00!

Care sunt cotele la titlu în Anglia, Spania și Germania? Toate încep în acest weekend!

În Bundesliga, diferențele sunt mult mai mari decât în Premier League. Bayern Munchen are o cotă foarte mică, 1.16 pentru a ridica trofeul, fiind urmată de Dortmund, la distanță foarte mare, cu 8.00. RB Leipzig închide podiumul cu 18.00, iar Bayer Leverkusen este cotată cu 50.00!

Cea mai echilibrată situație este în Spania. Chiar dacă a plecat Messi, Barcelona rămâne una dintre favoritele la titlu. Nu este principala, pentru că Real Madrid ocupă primul loc cu cea mai mică cotă, 2.15. Catalanii au 3.00 pentru a ridica trofeul, în timp ce deținătoarea titlului, Atletico Madrid, este cotată cu 4.00 pentru un nou succes. Departe de ele este Sevilla cu 15.00 și Real Sociedad cu 50.00.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate