Urmareste-ne

Archive

Caroline Garcia – Mihaela Buzarnescu LIVE VIDEO FED Cup Dolce Sport. Meciuri online

Caroline Garcia - Mihaela Buzarnescu LIVE VIDEO FED Cup Dolce Sport

Caroline Garcia – Mihaela Buzarnescu este LIVE VIDEO la FED Cup în direct la Dolce Sport. Urmărește meciul online pe internet cu streaming HD de calitate. 

Tot ce trebuie să faci este să urmezi cei trei pași de mai jos și în cinci minute vezi pe telefonul tău live duelul Caroline Garcia – Mihaela Buzarnescu.

Caroline Garcia – Mihaela Buzarnescu LIVE VIDEO FED Cup Dolce Sport

1

Deschide AICI un cont la Betano! Beneficiezi de o procedură de înregistrare simplă, care va dura 3-4 minute pe ceas

Sgeata verde

Efectuează depunerea minimă de 25 lei, bani pe care NU TREBUIE să-i joci ca să vezi toate meciurile României de la FED Cup. Bonus: vei primi automat încă 25 lei în cadrul ofertei de bun venit. Practic, vei avea în cont 50 lei.Sgeata verde

Caroline Garcia – Mihaela Buzarnescu va fi disponibil LIVE VIDEO cu 2-3 minute înaintea să înceapă, de la ora 16:30 pe prima pagină a site-ului, în secțiunea de pariuri live de la Betano. Click pe meci pentru a-l urmări. Stream-ul începe automat

Streaming online Mondialul de handbal feminin

Streaming online Mondialul de handbal feminin

Buzărnescu este într-o cădere liberă fără oprire, dacă anul trecut surprindea pe toată lumea în toate turneele la care participa, Mihaela a ajuns să iasă din primul mereu.

Caroline Garcia – Mihaela Buzarnescu LIVE STREAM Cupa FED

Duelul cu Cehia din sferturi nu a făcut rabat de la acest fapt, Buzărnescu a pierdut ambele partide în care a jucat și astfel duelul cu cehoaicele s-a tranșat la dublu. Monica și Irina ne-au scos în Cehia, prin faptul că au câștigat meciul de dublu. Dacă de la Simona avem mari așteptări și sperăm să își câștige ambele partide, de la Buzărnescu vrem măcar să le obosească pe franțuzoaice. Însă, cum speranța moare ultima, atunci sperăm și noi că Mihaela a reușit să treacă peste acest blocaj mental și că o să lupte până la ultima picătură de energie pentru o victorie în Fed Cup.

Simona este principalul om al nostru, dar este și ea om, nu poate câștiga toate meciurile de fiecare dată, este posibil să se încurce la vreunul. Și uite așa, Buzărnescu trebuie să se concentreze la maximum posibil pentru a aduce un punct echipei. Mihaela are șanse mai mari în meciul de azi, pentru că mâine cu Mladenovic o să îi fie foarte greu. Garcia este o jucătoare extrem de bună, însă nu a mai jucat pe această suprafață din iunie anul trecut. Buzărnescu a participat în acest an la Charleston, turneu ce se joacă pe zgură.

Vezi online Caroline Garcia – Mihaela Buzarnescu

Mihaela a câștigat două partide: cu Davis și Frech. Dar a pierdut în fața danezei Wozniacki. Buzărnescu a pierdut acel duel din cauza concentrării din timpul partidei, Mihaela are foarte multe momente în care cade din punct de vedere psihic, ea trecând peste acestea prin vorbele grele (înjurăturile) pe care le adresează la întâmplare. Mihaela a apărut extrem de târziu în circuitul WTA, însă a reușit lucruri mărețe în 2017 și 2018.

Avem nevoie de o Mihaela plină de încredere, plină de entuziasm și plină de dorința de revanșă. De aceea am și zis ”Lupta cu sine”, Buzărnescu este o jucătoare foarte bună, are un joc foarte solid și care poate pune în dificultate orice adversară, dar această luptă cu sine, pe care o cam pierde în ultima vreme, trebuie să fie fructificată la maxim. Cu un public francez care o să pună o presiune imensă pe ea, Mihaela are posibilitatea de a se desfășura exact pe calapodul ei. Buzărnescu vrea să înjure atunci când pierde vreun punct aiurea, foarte bine, să înjure. Însă punctul care urmează trebuie să fie câștigat din dorința nebună de a îl câștiga. Avem mare încredere în Mihaela, este capabilă de a duce echipa națională în finala Fed Cup, totul depinde doar de mentalul ei și de modul cum rămâne concentrată în timpul partidelor.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii