Urmareste-ne

Promotii

Casa Pariurilor îți oferă primă de instalare. 600 de lei BONUS la intrare

După ce ți-ai făcut cont online, vei fi premiat direct de Casa Pariurilor. Oferta e simplă: iei până la 600 de lei bonus la primele trei depuneri dacă joci la sport. Totul pe ecranul tău, cu o singură atingere.

Intră în cea mai mare echipă a pariorilor din România și bucură-te de un Bonus Combo de până la 600 lei pentru primele trei depuneri. Nu uita că pariurile online și cele din agenție merg mână în mână. Astfel, ai și retrageri gratuite în aceeși zi, în cele 740+ agenții din țară. Ca să joci unde vrei tu!

Cel mai tare e să profiți, însă, de toate beneficiile contului tău online. De pe telefon te bucuri de clasicele Cote Mărite, Pariu Șansă și Bonus Cât Casa, plus Cashout și LIVE Streaming Liga 1 exclusiv, în cea mai nouă aplicație din țară. #CasaFieBine

Bonus de Bun Venit Sport până la 600 RON

Acordarea bonusului

Câștigă până la 600 lei combo bonus pentru primele tale 3 depuneri!

Este simplu! Trebuie doar să te înregistrezi, să depui și să pariezi.

Apoi vei primi automat câte un bonus la fiecare dintre primele 3 depuneri:

Bonus de 100% la prima depunere, până la 200 lei -> Depui 200 lei și Primești 200 lei Bonus -> Rulezi de 2 ori suma de 200 lei (400 lei), pe bilete de cotă minimă 3.00, și primești 200 lei Bonus.

Bonus de 100% la a doua depunere, până la 200 lei -> Depui și Pariezi 200 lei și primești 4 Pariuri Fără Risc de 50 lei Bonus (4 x 50 lei = 200 lei)

  • Pentru depunerile între 25 lei – 99 lei primești 1 Pariu Fără Risc în aplicație;
  • Pentru depunerile între 100 lei – 149 lei, primești 1 Pariu Fără Risc în aplicație + 1 Pariu Fără Risc în site sau aplicație;
  • Pentru depunerile între 150 lei – 199 lei, primești 2 Pariuri Fără Risc în aplicație + 1 Pariu Fără Risc în site sau aplicație;
  • Pentru depunerile mai mari de 200 lei, primești 2 Pariuri Fără Risc în aplicație + 2 Pariuri Fără Risc în site sau aplicație;

Bonus de 50% la a treia depunere, până la 200 lei -> Rulezi de 6 ori suma de 200 lei (1.200 lei), pe cote minime de 1.80, și primești 200 lei Bonus.

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc casapariurilor.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat primele 3 depuneri pe platforma online casapariurilor.ro, începând cu data de 11.03.2021.

Conditii de acceptare bonus

  • 3 zile la dispoziție pentru acceptarea bonusului;
  • 7 zile la dispoziție pentru a activa bonusul;
  • 7 zile la dispoziție pentru a face depunerile;
  • 7 zile la dispoziție pentru a rula bonusul pentru fiecare dintre cei 3 pasi;

Activarea celor 3 bonusuri de Bun Venit trebuie finalizată în maximum 14 zile;

Bonusurile 2 și 3 se activează numai după îndeplinirea cerințelor de rulare ale bonusului anterior. Pentru fiecare bonus trebuie îndeplinite cerințele de rulare, înainte de acordarea unui alt bonus.

Toate bonusurile pot fi activate în același timp.

Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa cele 3 bonusuri.

Orice sumă de bani disponibilă în contul tău va fi folosită cu prioritate, înaintea folosirii sumei bonusului primit.

Pariurile care conțin Bonus Cât Casa, Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare.

Valoarea bonusului

Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primelor 2 depuneri, respectiv 50% pentru cea de-a treia depunere. Al treilea bonusul poate fi folosit numai după îndeplinirea rulajului de 6x a sumei depuse.

Condițiile de acordare

Bonusul este acordat fiecărui jucator nou înregistrat, doar o singură dată, la primele 3 depuneri în contul său de joc de pe casapariurilor.ro.

Pentru a vizualiza bonusul, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul va fi vizibil în balanța de joc.

Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare să fie îndeplinite. Jucătorii au la dispoziție 3 pentru a activa bonusul, 7 zile pentru a depune, 7 zile pentu a începe rulajul și încă 7 zile pentru a îndeplini rulajul.

Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.

Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.

Dispoziții finale

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile mentionate în termenii și condițiile acestui bonus.

Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri si cazinou la distanta (online) Casa Pariurilor.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

 

Bilete câștigătoare