Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Casele de pariuri, în alertă! Scădere masivă de cote la un meci din Ligă

Sursa foto: uefa.com

Un meci care a atras atenția pariorilor în această săptămână este cel dintre Galatasaray și Benfica, în grupele Ligii Campionilor. Deși la început părea un duel echilibrat, la o analiză mai atentă se poate vedea că lucrurile nu stau chiar așa.

Faptul că Benfica este favorită se vede și din modul în care s-au schimbat cotele din momentul în care au apărut și până în ziua partidei. Astfel, dacă inițial portughezii erau cotați cu 2,60, cu mai puțin de 24 de ore înaintea startului partidei ei au cota 2,10 pentru victorie! Automat, cota turcilor a crescut de la 3,10 la 3,80, în timp ce un posibil egal este cotat acum cu 3,50, în loc de 3,20.

Aceste modificări vin în urma pariurilor făcute pe „2 solist”, iar argumente pentru acest semn ar fi destule. În primul rând, experiența europeană, unde Benfica a jucat două finale de Europa League, în 2013 și 2014. De asemenea, forma din acest start de sezon, unde portughezii au șase puncte din șase în grupă, după victorii cu Atletico (2-1) și Astana (2-0), în timp ce Galatasaray are doar un punct, după o înfrângere cu Atletico (0-2) și un egal cu Astana (2-2).

Niciuna dintre formații nu are absenți notabili înaintea jocului. Partida dintre Galatasaray și Benfica va începe la ora 21:45.

Galatasaray – Benfica
Cote inițiale: 3,10 – 3,20 – 2,60
Cote actuale: 3,80 – 3,50 – 2,10

Sursa foto: fociclub.hu

„Cote în scădere” este o rubrică pe care utilizatorii o au la dispoziție zilnic pe betmag.ro, redactorii site-ului semnalând partidele ale căror cote au suferit modificări semnificative în timpul săptămânii. Atunci când cota unei echipe scade înseamnă că s-au efectuat  numeroase pariuri pe varianta în cauză.

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate