Urmareste-ne

Archive

Câştig de peste 6000 de euro cu un bilet „listă de cumpărături”. Meciuri multe şi cote bombă

Partidele din weekend s-au dovedit a fi aur curat pentru un parior din Fălticeni. S-a simţit inspirat, şi-a ales 11 meciuri, le-a stabilit pronosticurile şi a mers la casa de pariuri Superbet cu un bilet ca o listă de cumpărături. Seara a venit cu vestea cea mare, în loc să plătească a primit. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletele câştigătoare. 11 de evenimente pe un bilet norocos

Parcă a avut o premoniţie. Bărbatul din Fălticeni s-a dus cu un bilet făcut de acasă şi cu ultimii săi bani de buzunar la Superbet. A intrat în agenţie extrem de hotărât şi a pariat tichetul, cu toate că mai multe meciuri de pe el erau foarte riscante. Până la urmă i-a ieşit! A avut încredere în ceea ce „a visat” şi a câştigat peste 6000 de euro.

Peste 28.000 RON câştig la pariuri

Aşa cum vă spuneam mai sus, pariorul din Fălticeni şi-a ales nişte pronosticuri pline de risc, X solist la FCSB – CFR Cluj şi 2 la Sevilla – Real Madrid şi Lyon – PSG. La meciul de pe Naţional Arena a avut emoţii fix cu câteva secunde înainte de fluierul final, la bara roş-albaştrilor, iar celelalte două parcă au fost trase la indigo, victoriii la limită cât să îi iasă biletul. Cu o miză de 50 de lei şi o cotă de 501, bărbatul a beneficiat şi de bonus 20%, câştigând peste 28.000 RON.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare