Urmareste-ne

Archive

CÂȘTIG IMENS LA LOTO! Uite cum poți lua 16.500 lei cu 7 numere

CÂȘTIG IMENS LOTO! Uite cum poți lua 16.500 lei cu 7 numere, la una dintre cele mai atractive loterii din oferta celor de la Superbet. 

CÂȘTIG IMENS LOTO! Uite cum poți lua 16.500 lei cu 7 numere

  • Italia Win for Life 10/20 este una dintre loteriile preferate de pariorii români, în special pentru că șansele de câștig sunt mult mai mari decât la celelalte loterii.

CÂȘTIG IMENS LOTO! Uite cum poți lua 16.500 lei cu 7 numere

  • Câștigătorul acestui bilet a selectat 7 numere – 2, 3, 9, 12, 16, 18, 20 – iar alegerea sa a fost inspirată. Miza de 30 de lei s-a transformat într-un super câștig: 16.500 de lei.
  • Loteriile au fascinat dintotdeauna atât pariorii, cât și pasionații de matematică și probabilități. Fie că ai numere preferate, te ghidezi după instinct sau după statistici, mereu există șansa de a obține un super câștig la una din miile de extrageri zilnice din oferta Superbet.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate