Urmareste-ne

Archive

Câştig mare la pariuri, dacă se vor anunţa câştigătoarele Champions League şi Europa League 2019/2020? + Ce cotă ai la Liga 1

Când ar putea reveni Champions League, Europa League şi Liga 1? Este întrebarea care se află pe buzele tuturor românilor microbişti, dar mai ales al celor care joacă la pariuri. Până la ora redactării acestui articol nu avem un răspuns nici de la UEFA şi nici de la FRF şi LPF. Până la anunţurile oficiale putem însă să mizăm pe faptul că se vor anunţa câştigătoarele acestor trei competiţii.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Se vor anunţa câştigătoarele Champions League şi Europa League 2019/2020?

În ceea ce priveşte reluarea celor două Champions League şi Europa League nimic nu e încă sigur. Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, a declarat în urmă cu câteva zile că nu a fost luată nicio decizie despre datele la care ar putea să se joace ultimele faze ale celor două competiţii. A sugerant însă că au fost discuţii ca finalele să aibă loc în luna august, ceea ce înseamnă că s-ar putea începe de prin iulie. Totul depinde însă de cum va evolua pandemia de coronavirus şi de datele în care se vor termina campionatele interne. Până atunci, putem paria pe anunţul câştigătoarelor Ligii Campionilor şi Ligii Europa. În cazul în care se va întâmpla asta, Fortuna oferă două cote extrem de atractive pentru profit, 1,30, respectiv 1,40.

Se vor anunţa câştigătoarele Champions League şi Europa League 2019/2020?

Se vor anunţa câştigătoarele Champions League şi Europa League 2019/2020?

Ce cotă prinzi la Liga 1

Veştile venite dinspre Liga Profesionistă de Fotbal sunt destul de îmbucurătoare. Până în acest moment ştim sigur că s-a luat decizia ca antrenamentele echipelor să înceapă din 15 mai, imediat după ce expiră prelungirea stării de urgenţă decretate de Klaus Iohannis. A doua veste bună este că se ştiu datele când fotbalul românesc ar putea reveni la normal, normal însemnând disputarea restului de etape fără spectatori. Acestea s-ar putea juca după următorul calendar: 6-7 iunie, 13-14 iunie, 17-18 iunie, 20-21 iunie, 27-28 iunie, 1-2 iulie, 4-5 iulie, 8-9 iulie, 11-12 iulie, 18-19 iulie, 22-23 iulie şi 25-26 iulie.

Pe de altă parte, tot acest scenariu pus la punct de LPF împreună cu cluburile primei ligi ar putea să rămână doar la stadiul de scenariu pentru că Nelu Tătaru, ministrul Sănatăţii, şi Raed Arafat, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii şi şeful DSU, au arătat că încă nu se pot face previziuni în ceea ce priveşte reluarea copetiţiilor sportive pe teritoriul României, chiar şi în condiţiile în care se vor disputa fără spectatori. Altfel spus, nimic nu e stabilit la modul oficial, fără acordul MS nu se va putea juca niciun meci.

Bookmakerii de la Fortuna au însă încredere ca Liga 1 se va relua şi, în final, va fi anunţată câştigătoarea sezonului 2019/2020. Cota oferită pentru un astfel de pariu este 1,16.

Ce cotă prinzi la Liga 1

Ce cotă prinzi la Liga 1

+ posts

Promotii