Urmareste-ne

BILETE SPECIALE

Câştigă 10.000 de lei cu şapte finale!

Biletul săptămânii 23-29 mai reuneşte nu mai puţin de 7 finale. De la cupele europene, Conference şi Champions League, la cupe naţionale din 5 ţări (toate disputate joi, 26 mai), am pus pe biletul săptămânii 7 pronosticuri curajoase, dar alese cu grijă. Am obţinut o cotă totală de 155,70, cu un mic bonus de la Fortuna, iar cu 65 de lei miză, putem să încasăm peste 10.000 de lei. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Finala Conference League deschide biletul săptămânii 23-29 mai

AS Roma – Feyenoord, miercuri, de la ora 22:00, este finala Conference League. Prima din istoria acestei competiţii, dar şi primul meci de pe biletul săptămânii 23-29 mai. Jose Mourinho, antrenorul italienilor, n-a ascuns nicio secundă că i-a plăcea să fie primul antrenor care câştigă acest trofeu. Traseul până în ultimul act a fost lung şi dificil pentru ambele formaţii, iar totul se va decide în cele 90 de minute de la Tirana. Asta dacă nu se ajunge în prelungiri. Totuşi, Roma e superioară valoric, iar într-un meci de această importanţă, Mourinho îşi va face temele. Mizăm pe un succes italian în timp regulamentar, la cotă 2,30.

Rijeka şi Hajduk Split luptă pentru Cupa Croaţiei

Locurile 4 şi 2 din campionatul croat, Rijeka şi Hajduk se bat pentru ultimul trofeu intern. Hajduk a fost nevoită să se resemneze cu argintul în campionat, dar vrea aurul în Cupă. Contra Rijekăi a avut un sezon complicat. Au fost 4 directe până acum şi de fiecare dată a învins echipa… oaspete, contrar aşteptărilor. Aşadar, e 2-2 la victorii, dar constanta directelor a fost numărul mare de goluri. Toate cele 4 partide au avut minim 3 goluri pe tabelă. De altfel, şi ultimul joc direct din sezonul trecut a fost tot „3+”, de fapt un „5+”, Hajduk impunându-se cu 3-2 pe teren propriu. Se marchează mult în duelurile dintre cele două, iar „peste 2,5 goluri” în finala Cupei are doar cotă 1,75.

Steaua Roşie, peste Partizan în ultimii ani

Tot în zona aceasta de continent, Steaua Roşie întâlneşte Partizan Belgrad în finala Cupei Serbiei. Este derby-ul naţional, meciul care aprinde spiritele şi împarte ţara în două. În campionat, cele două sunt la ani lumină în fruntea clasamentului, cu Steaua Roşie lider cu 100 de puncte, urmată de eterna rivală, 98 de puncte. Locul 3 are doar 60. Ultimii ani au fost ai Stelei, care nu a mai cedat în directe din iunie 2020, când pierdea în semifinalele Cupei. De atunci, au mai fost şase dueluri, iar 3 au fost câştigate de Steaua, iar restul remize. Acum, cu trofeul pe masă, Partizan porneşte cu şansa a doua, iar victoria Stelei e cotată cu 2,00.

Pe goluri, în nord

Din centru, mergem spre nord, spre Danemarca şi Suedia. Odense şi Midtjylland îşi dispută trofeul pe stadionul din Brondby. „Gazdele” n-au prins play-off-ul, iar Cupa poate fi singura variantă prin care să joace în Europa, dar au un adversar mai mult decât dificil. Midtjylland a fost nevoită să se recunoască învinsă în campionat, terminând pe 2, la 3 puncte în spatele lui FC Copenhaga. Un trofeu, cel al Cupei, ar însemna mult pentru suporteri. Valoarea e de partea ei şi anticipăm o victorie, dar şi multe goluri. Ultimele 4 directe au avut minim trei goluri pe tabelă. Cele mai recente dueluri în Cupă, în sferturile de anul trecut, au fost 3-0 şi 2-1 pentru Midtjylland. Aşadar, un „2 şi peste 2,5 goluri”, la cotă 2,37, chiar merită jucat.

În Suedia, în ultimul act al Cupei se întâlnesc Hammarby şi Malmo. Campionatul e abia la etapa 10, iar Hammarby e lider, la egalitate cu Hacken şi AIK, fiecare având câte 20 de puncte. Malmo, în schimb, are un start de sezon mai puţin reuşit. Doar 15 puncte şi locul 6. Ce e mai grav, a pierdut ultimele 3 meciuri jucate. Teoretic, forma e de partea lui Hammarby, dar Malmo ar fi formaţia mai bună, din moment ce a câştigat ultimele două campionate. Trei din ultimele 3 directe au fost GG3+, pronostic pe care mergem şi noi în această partidă cu trofeul pe masă. Evităm să alegem o cîştigătoare, dată fiind forma ciudată prin care trece Malmo. Dar gg3+, la cotă 1,93, e un pronostic corect.

Două echipe de mijlocul clasamentului, în finala Cupei Turciei

Kayseri şi Sivas, echipele care au terminat superliga turcă pe locul 14, respectiv 10, cu 47 şi 54 de puncte, se duelează pentru Cupa Turciei şi un loc în Europa. Cele două s-au duelat şi în ultima etapă, când Sivas a câştigat acasă cu 2-1. A fost al treilea din ultimele 4 jocuri directe care s-a terminat cu minim 3 goluri pe tabelă. În turul campionatului, Kayseri se impunea 3-0 acasă. Privind statistica, ambele formaţii iau gol destul de uşor şi de des, motiv pentru care nu excludem deloc un GG la finala Cupei. Dar, mai degrabă, mergem pe un „3+”, la cotă 1,90, un pariu care iese şi dacă una dintre echipe prinde o zi de graţie.

Liga Campionilor închide biletul săptămânii 23-29 mai

Ultimul şi, teoretic, meciul cel mai tare de pe biletul săptămânii 23-29 mai este Liverpool – Real Madrid. O finală de Liga Campionilor care are loc sâmbătă, de la ora 22:00. Liverpool a ratat şansa cvadruplei, după ce Man City a luat titlul în ultima etapă, cu o revenire magistrală de la 0-2 la 3-2 cu Aston Villa. Cormoranii au luat cupele interne, cam puţin totuşi. Liga Campionilor e marele ţel, „urecheata” ajungând pe Anfield în urmă cu două sezoane. De partea cealaltă, Real Madrid e cea mai titrată formaţie din istorie şi a avut un traseu infernal spre finală. A avut reveniri de senzaţie cu PSG şi Man City, demonstrând că luptă până la ultimul fluier. În La Liga, a luat titlul la mare distanţă şi moralul e la cote maxime. Totuşi, mizăm pe un succes al englezilor, la cotă 2,08.

Biletul săptămânii 23-29 mai

Biletul săptămânii 23-29 mai

Agenții autorizate