Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Câștiguri galactice în fiecare minut. Acum, doar la Fortuna!

Fortuna a lansat acum online loteriile tale preferate. Încearcă acum noile câștiguri galactice la minut.

Dacă am zis că avem surprize, ne ținem de ele. O dată cu egalizarea cotelor online cu cele din agenții și cu râspândirea bonusurilor în toată țara, pe efortuna.ro au venit acum loteriile internaționale cu care ești obișnuit din agenții.

Din Arizona până-n Ungaria, c-așa îi stă bine jucătoului, cu vedetele Kino Grecia, Polonia Multi Multi și Win For Life Italia.

Sunt 60 de loterii internaționale în agenții și acum și online, loteriile megaștiute pe care pariezi practic nonstop și din care tragi câștiguri cât poți, cu miza minimă 1 leu.

Și cum e mai bine pentru toată lumea, poți să pariezi pe 8 numere maximum, în funcție de tipul loteriei. Cotele cresc incredibil de mult cu cât îți ies mai multe numere. Acolo unde incredibil de mult îți aduce un câștig de zeci de mii x miza ta în lei.

Sigur că maeștrii loteriilor internaționale știu că pariurile sistem sunt o soluție de câștig constant la acest tip de joc. Le avem pe toate online, fix ca-n agenții.

Câștigul de 5% în plus, acea taxă de administrare, rămâne activ în toate cele 800 de agenții Fortuna din toată țara.

Hai cu bilele alea albe, colorate și pline de numere norocoase pe care le-ai visat sau care îți aduc mereu câștig în viață. Pe efortuna.ro! De când? De acum și de tot!

Bilete câștigătoare