Urmareste-ne

Archive

Ce meciuri îți propunem pentru biletul zilei de joi – PIERDUT

Sursă foto: apolene.com

Biletul zilei de joi este format din două pronosticuri la meciuri din La Liga. Bookmakerii ne oferă o cotă atractivă în privința unui meci cu mai puțin de cinci goluri în Rayo – Barcelona, în condițiile în care catalanii au un avans liniștitor în fruntea clasamentului. 

Sunt zece meciuri consecutive pe care Barcelona le-a câștigat de fiecare dată la scor împotriva lui Rayo Vallecano, formație pentru care stilul de joc al catalanilor reprezintă un adevărat coșmar. Unul dintre motivele care au dus la această serie este că Rayo însăși încearcă să practice jocul ofensiv al Barcelonei, neglijând apărarea. Catalanii nu au de ce să forțeze în această etapă intermediară, luând deja un avans liniștitor față de rivalele Atletico și Real.

Granada – Gijon este un meci vital în lupta pentru evitarea retrogradării, ambele echipe aflându-se în zona periculoasă a clasamentului, pe locurile 19, respectiv 18. Totuși, dacă gazdele au câștigat etapa trecută pe terenul lui Deportivo, Gijon este în cădere liberă, ajungând la cinci etape consecutive fără succes.

Sursă foto: apolene.com

bonussssse

BILETUL ZILEI DE MIERCURI, 02.03.2016
Rayo Vallecano – Barcelona Sub 4,5 @ 1.61
Granada – Gijon 1X @ 1.25
Cota finală: 2.02 la Fortuna


Cel mai avantajos bonus din România!

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră

Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. La Fortuna te așteaptă mii de evenimente sportive pe care poți paria zilnic în orice moment.

În plus, poți vedea în transmisiune directă toate meciurile din Ligue 1, Serie A și NBA, cât și cele mai tari turnee de tenis.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate