Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

Ce poți face cu 100 de lei într-o zi de luni. Un parior inspirat a dat lovitura

O vorbă din bătrâni spune că lunea nici iarba nu crește. Și că nu e bine să dai bani la început de săptămână. Datele problemei se schimbă atunci când îi primești. Pentru asta e nevoie de inspirație și… curaj. Un parior a dat lovitura în prima zi a săptămânii! Cu doar 100 de lei!

Pariorul nostru și-a luat inima-n dinți și nu a ținut cont că e zi de luni. A mers pe instinct și a dat lovitura. A stat însă ca pe ace până în ultimul minut al ultimului meci de pe bilet. Și ce emoții! Dar, a meritat!

Început de săptămână cu noroc pentru un parior inspirat. A mizat 100 de lei pe 8 meciuri și a dat lovitura. Într-o zi de luni, când oferta de meciuri nu e chiar atât de generoasă. Doar inspirația de moment te poate umple de bani. Pariorul nostru a găsit formula câștigătoare pe un bilet pe care a plătit 100 de lei. Norocosul câștigător a trăit intens ziua de luni, la finalul căreia veniturile sale au crescut cu peste 30.000 de lei.

Șapte meciuri de pe bilet ieșiseră așa cum pariase, chiar cu minute bune înainte de fluierul final. Mai rămânea Crystal Palace – Brighton, în etapa a șasea din Premier League. Gazdele conduceau cu 1-0, erau minutele de prelungire, iar pariorul tremura de emoție. Avea nevoie de golul egalizator, pentru a se oficializa câștigul de pe bilet. Și acesta a venit, în ultimul minut, la ultima fază! Brighton a reușit egalarea și l-a făcut fericit pe curajosul jucător, care, cu doar 100 de lei investiți, și-a băgat apoi în buzunar peste 30.000 de lei!

Interesante au fost și diferențele mari între cotele alese, de la cea mai mare, 2.75, pănă la …1,45. Pariorul a trecut peste prejudecăți și a dat bani într-o zi de luni. O zi de luni memorabilă, în care uneori e bine și să dai bani. Nu se știe cum ești recompensat la finalul zilei! Se poate da lovitura cu inspirație, dar și cu șansă!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate