Urmareste-ne

Archive

Cea mai simplă metodă de a câştiga 20.000 de lei. Află cum!

Biletul-bombă de COTĂ 500. Nu trece nicio săptămână fără să încercăm să dăm lovitura cea mare. Să „lovim” o cotă 500. Vă propunem un bilet curajos, cu 6 selecţii, bilet ce ne poate aduce nu mai puţin de 20.000 de lei profit, pentru o miză modestă de doar 40 de lei.

Joi, avem meciuri în estul continentului

Biletul-bombă de COTĂ 500. Ufa – Lokomotiv Moscova, joi, ora 16:00. Este un duel între penultimul loc şi ocupanta poziţiei a patra. Ufa a început 2021 aşa cum a terminat 2020, cu înfrângeri. Are patru în ultimele 5 runde, plus o remiză. Iar în vizită vine o echipă cu pretenţii de cupe europene, o echipă care are punctaj maxim în 2021 şi golaveraj 8-1. „Peste 2,5 goluri Lokomotiv” are cota 5,30.

Biletul-bombă de COTĂ 500. Astra – FC Botoşani, joi, ora 17:00. E un meci de care pe care, un joc de şase puncte în bătălia pentru play-off. Astra e cea mai în formă din Liga 1, 13 din 15 puncte în ultimele 5 runde, la egalitate cu CFR. E pe locul 8, are 35 de puncte, cu două mai puţine decât Botoşani, care e pe 5. Un succes ar duce-o în top 6. Iar moldovenii nu trec prin cea mai bună perioadă. Au luat un singur punct în precedentele 4 etape şi au 3 înfrângeri la rând înaintea acestui duel. „1 solist” are cota 2,95.

Vineri, partide importante pentru retrogradare

Biletul-bombă de COTĂ 500. Parma – Genoa, vineri, ora 21:45. Cu Man şi Mihăilă prima dată titulari în acelaşi timp, Parma a făcut un meci mare şi a învins-o pe Roma, echipă de primele 6 locuri. Acum, Parma are meci acasă cu Genoa, locul 14 în Serie A, o formaţie care n-a mai bătut pe nimeni de 6 etape. Moralul excelent al gazdelor, după victoria amintită, ar putea fi cheia unui nou succes în campionat, succes care ar putea chiar să o scoată din zona roşie. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 3,05.

Biletul-bombă de COTĂ 500. Fulham – Leeds, vineri, ora 22:00. Premier League oferă o etapă scurtă, de doar patru partide, iar prima dintre ele este Fulham – Leeds. Niciuna dintre ele nu se simte foarte bine. Dacă la Fulham situaţia rea e cam de când a început campionatul, londonezii fiind pe locul 18, retrogradabil, la Leeds a început mai recent. Oaspeţii trec printr-o criză ofensivă, fiind fără gol marcat de 3 etape, din care au luat un singur punct. În tur, a fost spectacol pe teren, iar la final pe tabelă: 4-3 pentru trupa lui Bielsa. Nu spunem că se va repeta rezultatul, dar ne aşteptăm ca ambele echipe să înscrie şi să iasă din seria rezultatelor de „under” din perioada recentă. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,25.

Sâmbătă, golurile ne interesează

Biletul-bombă de COTĂ 500. Nice – Marseille, sâmbătă, ora 18:00. După 29 de etape, gazdele sunt la mijlocul clasamentului din Ligue 1, pe locul 12, cu 36 de puncte. Oaspeţii, locul 5, au strâns 45 de puncte şi luptă pentru cupele europene. Nu-şi permit paşi greşiţi, pentru că Lens şi Metz stau la pândă. În tur, au învins cu 3-2 acasă, iar la ultima vizită la Nice au câştigat cu 2-1. Oricare dintre rezultate i-ar ajuta şi acum. Şi pe ei, şi pe noi. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,40.

Biletul-bombă de COTĂ 500. Portimonense – FC Porto, sâmbătă, ora 20:00. E etapa 24 din Portuglia, iar Porto, locul secund, are nevoie de 3 puncte pentru a se menţine în faţa Bragăi şi a Benficii. Pe liderul Sporting nu prea mai are cum să-l prindă din urmă, deoarece are un avans de 10 puncte. De cealaltă parte, Portimonense e bine clasată, pe 12, dar la numai două puncte peste zona roşie. Porto n-a mai luat gol de 3 etape şi îşi poate extinde seria. Pe de altă parte, nici ofensiv nu a rupt gura târgului. „Nu marchează ambele şi sub 3,5 goluri” are cota 1,95.

Biletul-bombă de COTĂ 500

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii