Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Cehia – Nigeria Amical 06.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Cehia – Nigeria Amical 06.06.2018. Acesta este primul joc internațional de astăzi și începe de la ora 16:00. Nigeria este în linie dreaptă spre mondialul din Rusia.Ponturi pariuri Cehia – Nigeria Amical 06.06.2018

Cehia nu s-a calificat la Cupa Mondială. Gazdele de astăzi au fost într-o grupă unde locul unu era acontat de la tragerea la sorți: Germania, Irlanda de Nord, Norvegia, Azerbaijan și San Marino. Cehia a terminat pe locul trei în grupă, a acumulat 15 puncte după zece etape disputate și a avut un golaveraj total de 17-10. După aceste preliminarii, cehii au avut parte și de cinci partide amicale. În aceste jocuri au obținut trei victorii, dar au avut și două înfrângeri. O înfrângere a venit destul de logic în fața Uruguayului cu (0-2), iar cealaltă înfrângere a venit ca un bumerang, 0-4 împotriva Australiei.

Pariază gratuit pontul nostru: peste 2,5 goluri  @ 2,30


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


Două victorii sunt destul de logice după valoarea loturilor, una a fost împotriva Chinei cu (4-1) și una împotriva Qatarului cu scorul de (1-0). O surpriză însă au reușit cu naționala Islandei, dacă este să ne luăm după trendul din ultima vreme, Cehia a învins Islanda cu scorul de (2-1). Nigeria s-a calificat la Cupa Mondială după ce a câștigat o grupă cu: Zambia, Camerun și Algeria.

Ponturi pariuri Cehia – Nigeria Amical 06.06.2018

Nigeria a reușit 12 puncte și au avut un golaveraj total de 12-4 într-o grupă foarte grea, din punctul nostru de vedere. Nigeria a participat între timp și la Campionatul națiunilor Africii, unde a jucat finala mare, dar a pierdut acel meci fără drept de apel cu scorul de 0-4. În rest Nigeria are o serie de patru amicale consecutive, în care a obținut doar un egal și în rest au trei înfrângeri. La lucruri pozitive trecem faptul că au marcat în ultimele trei partide consecutive, măcar un gol per meci. Adversari fiind Anglia, Atletico Madrid și Congo.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii