Urmareste-ne

Archive

Cei zece soliști din Europa League pe care toți pariorii îi pun pe bilet

Sursă foto: liverpoolfc.com

Conform informațiilor furnizate de agenția Sportingbet, victoria celor de la Liverpool reprezintă cea mai pariată variantă de joc de astăzi. Mai jos poți vedea top zece soliști din Europa League pe care toți pariorii îi pun pe bilet.

„Cormoranii” au o cotă de 1.45 la victorie, atractivă dacă stăm să ne gândim că acest eventual succes îi califică matematic în faza șaisprezecimilor de finală. Urmează 1 solist la disputa dintre Lazio și Dnepr, unde de asemenea italienii merg mai departe cu o victorie. În cazul acestora, cota este una încă și mai bună: 1.70.

Podiumul este completat de Villarreal, care înfruntă o echipă calificată deja, pe Rapid Viena. Ibericii sunt creditați cu 1.60 să se impună în acest joc. Sparta Praga, Schalke, Monaco, Tottenham, Schalke, Dortmund, AZ Alkmaar și PAOK sunt celelalte formații în care pariorii au mare încredere astăzi.

Atenție însă, cota lui Dortmund a suferit schimbări majore în ultimele 48 de ore. După ce inițial nemții erau cotați cu 1.60, acum au o cotă de peste 2.00 la victorie.

 

sportingbet

bonus

Unibet îți înapoiază banii dacă pierzi primul pariu!

Deschide AICI un cont la Unibet și beneficiezi de un pariu gratuit până la 150 RON pentru acest meci.

 

 

Sursă foto: liverpoolfc.com

Agenții autorizate