Urmareste-ne

Archive

Cel mai curajos parior. A mizat 2.500 de lei pe o cotă de 4.20 și a câștigat!

Sursa foto: mymediacreation.co.za

Etapa de Boxing Day a fost una cu adevărat memorabilă pentru un parior din România. Acesta și-a făcut un cadou frumos în a doua zi de Crăciun, peste 10.000 de lei, mizând pe un singur meci.

Investiția a fost una pe măsură, aproximativ 2.500 de lei, echivalentul unui salariu decent în țara noastră. Pariorul a mers pe un rezultat de egalitate la meciul dintre Chelsea și Watford.

Gazdele au deschis scorul în minutul 32 prin Diego Costa, Watford egalând înainte de pauză dintr-un penalty. Ighalo i-a adus pe oaspeți în avantaj cu golul din minutul 56, însă același Costa a restabilit egalitatea în minutul 65.

Cu zece minute înainte de final, Oscar a ratat un penalty pentru Chelsea, astfel că s-a terminat 2-2, iar omul nostru a încasat o sumă considerabilă.

bilet mzz

Sursă foto: mymediacreation.co.za

Ia cel mai avantajos BONUS din România! N-ai nevoie de card!

fortuna bonus

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră. Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate