Urmareste-ne

Archive

Cel mai rapid mod de a primi 450 RON bonus pentru pariuri online

NetBet, prima agenție online licențiată în țara noastră, prin decizia ONJN 927/24.06.2015, le pune la dispoziție noilor clienți un bonus pentru pariuri excelent, ce poate ajunge până la 450 RON!

Este cel mai mare bonus de bun venit de pe piața pariurilor online din România, putând fi obținut prin efectuarea unei singure depuneri!

CUM FUNCȚIONEAZĂ

# În primul rând, trebuie să-ți faci un cont online la NetBet, procedura de înregistrare durând doar câteva minute. Dacă nu ești familiarizat cu această agenție, AICI găsești pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să-ți creezi contul.

inre

CODUL NETBET200

# Înainte de a efectua prima depunere, asigură-te că ai trecut în dreptul căsuței „Cod bonus pentru depozit” codul NETBET200, necesar pentru activarea bonusului.

# Primul bonus pe care îl primești este de 50% până la 200 RON. Ce înseamnă asta? Dacă vei depune 80 RON, pe care îi vei juca ulterior pe o cotă de 1.60, primești gratuit alți 40 RON, indiferent dacă pariul tău a fost câștigat sau pierdut.

BONUS BOOSTER

# După ce ai obținut primul bonus, mergi la categoria PROMOȚII, localizată în zona superioară a site-ului. Acolo vei găsi promoția Bonus BOOSTER până la 450 RON. Odată ajuns acolo, click pe butonul Înscriere și primești instant cel de-al doilea bonus fără a fi nevoit să efectuezi o altă depunere, după cum urmează.

  • Dacă primul tău depozit a fost între 20 RON și 100 RON – ai bonus extra de 100 RON
  • Dacă primul tău depozit a fost între 101 RON și 199 RON – ai bonus extra 150 RON
  • Dacă primul tău depozit a fost de peste 200 RON – ai bonus extra de 250 RON

dan petrescu netbet bonus

EXEMPLU

# Îți deschizi un cont online la NetBet și depui suma minimă de 20 RON, respectând pașii pentru NETBET200. Primești automat jumătate din suma depusă, 10 RON, iar apoi, respectând pașii pentru Bonus BOOSTER, primești încă 100 RON. În total, vei avea un bonus de 110 RON cu numai 20 RON depuși. Dacă optezi pentru varianta maximă, bonusul tău poate ajunge până la 450 RON!

# Detalii complete despre condițiile de rulare a celor două bonusuri (cote minime, pariurile acceptate etc) găsești pe site-ul NetBet.

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate