Urmareste-ne

Archive

Cel mai simplu mod de a paria gratuit marti si miercuri in Liga Campionilor

Daca nu ti-ai deschis pana acum un cont la MaxBet, ar fi cazul sa o faci. Agentia care activeaza pe piata pariurilor din Romania inca din 2002, incearca acum sa acapareze si industria online.

Este singura casa de pariuri online care iti ofera un bonus complet gratuit la inregistrare! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti deschizi un cont prin banner-ul de mai jos. Asta e tot! Primesti 30 RON gratuit automat in contul tau!

 Te asteapta nu mai putin de 16 partide marti si miercuri in Liga Campionilor, cu Manchester City – Barcelona cap de afis. Pentru fiecare partida in parte, MaxBet iti pune la dispozitie minimum 120 de variante de pariere, la cote exelente.

Daca ai de gand sa depui bani, trebuie sa stii ca beneficiezi de cel mai simplu bonus posibil. MaxBet iti dubleaza prima depunere pana la 900 RON. Spre exemplu, daca depui 70 RON, primesti automat inca 70 RON fara sa faci nimic! 

simplu

*Atentie! Trebuie sa ai functia AdBlock oprita pentru a putea vedea pronosticul acestui meci

MAXBET-LOGO-CLEAN

Deschide aici un cont la MaxBet. Singura casa de pariuri online care iti ofera 900 RON bonus automat la prima depunere si 100% bonus la biletele castigatoare. Ai si 30 RON gratuit din partea casei!

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate