Urmareste-ne

TENIS

Cel mai tare bilet al zilei e din tenis! Pariem și pe Halep

Turneul feminin de tenis din Linz, Austria, a ajuns în faza sferturilor de finală. Românca noastră Simona Halep e calificată, fiind favorită acum să câștige trofeul, după ce Emma Răducanu a fost eliminată ieri. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

O răzbună Riske pe Răducanu?

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre Wang și Riske, unde ne așteptăm ca jucătoarea din SUA să meargă mai departe, la cota 1.84.

Riske o va răzbuna astfel pe Emma Răducanu, care a fost eliminată ieri dramatic, în trei seturi.

Nu lipsește de pe bilet nici meciul dintre Collins și Van Uytvanck, unde ne așteptăm ca prima să se impună fără mari probleme, la cota 1.44.

Halep, cea mai mică cotă de pe bilet

Nu aveam cum să facem biletul cu meciuri de la Linz fără victoria Simonei Halep în duelul cu Paolini, cotată cu 1.15. Este o cotă mică, dar nu vedem nicio problemă pentru românca noastră să ajungă în faza semifinalelor.

Închidem biletul cu partida dintre Cristian și Kudermetova, unde ne așteptăm ca românca să piardă, cota pentru victoria adversarei fiind 1.39.

Bilete câștigătoare