Urmareste-ne

Fortuna

Cel mai tare parior din România! L-a atins zeiţa Fortuna şi a luat 2.000.000 de euro la Fortuna

Cel mai tare parior
Cel mai tare parior din România! L-a atins zeiţa Fortuna şi a luat 2.000.000 de euro la Fortuna

Fortuna a plătit, la începutul lui 2023, cel mai mare câștig la pariuri din România. Suma se ridică la aproape 2 milioane de euro și a fost câștigată de un parior din Horezu, județul Vâlcea.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Finalul de 2022 a fost unul extrem de inspirat pentru un parior din Horezu, județul Vâlcea. Pe 28 decembrie a intrat într-o agenție Fortuna și a plasat bilete cu miza minimă de 1 leu. Tichetele conțineau nu mai puțin de 30 de evenimente.

Au urmat două zile de emoții, dar toate cele 30 de pronosticuri din baschet, volei și fotbal au ieșit „verzi” și câștigul total s-a ridicat la 15.500.000 lei, adică peste 3 mililoane de euro. După impozitare, inspiratul parior a rămas cu un castig net total de 9.766.550 lei, aproape 2 milioane de euro.

„Din prima zi am simțit că biletul va fi câștigător. A fost parcă ceva divin. Pe parcursul celor două zile am avut emoții foarte mari. Vineri seară (nr. 30 decembrie 2022) am aflat că am câștigat și nu am putut dormi toată noaptea”, a recunoscut Dragoș.

„Acum m-am liniștit, dar primesc în continuare foarte multe mesaje. Nu știu ce o să fac cu banii, dar abia aștept să plec într-o scurtă vacanță pentru că am avut un an destul de greu. Mă gândesc să-mi achizitionez o casă și o mașină, dar toate la timpul lor”, a mai declarat câștigătorul.

Dragoş, cel mai tare parior din România, a primit şi un tricou al naţionalei României de fotbal, semnat de "tricolori"

Dragoş, cel mai tare parior din România, a primit şi un tricou al naţionalei României de fotbal, semnat de „tricolori”

Fortuna România reprezintă promisiunea distracției și a siguranței pariului tău. Experiența Fortuna este unică, grație multitudinii de opțiuni pe care ți le oferă, atât în cele peste 700 de agenții din toață țara, cât și online pe www.fortuna.ro.

„Faceți cunoștință cu 🤩Dragoș, câștigătorul celui mai mare premiu la pariuri sportive din România. E din Horezu, are 29 de ani și l-a lovit din plin Fortuna, pentru că a câștigat 💸💸💸9.766.550 lei net!
Poate mulți s-ar fi așteptat ca selecțiile inspirate să fie din fotbal⚽️, dar Dragoș e pasionat mai mult de 🏀baschet și 🏐volei. Vă povestim și în zilele urmatoare cum a trăit meciul care i-a adus fabulosul câștig, ce are de gând să facă cu banii și ce sfaturi are pentru ceilalți pariori.
🥳Felicitări, Dragoș!👏„, au scris cei de la Fortuna pe pagina oficială de Facebook.
‼️‼️‼️ Cel mai mare câștig pe o singură combinație, în România, a fost plătit într-o agenție Fortuna, la final de 2022. Au fost 31 de bilete identice, cu 30 de evenimente/bilet, o miză de 1 leu/bilet și un câștig total de 💸💸💸9.766.550 lei.”.

Agenții autorizate