Urmareste-ne

Archive

Cele două meciuri din Ligă unde cotele s-au modificat drastic

Sursă foto: eurosport.fr

Două meciuri programate miercuri în Liga Campionilor au suferit modificări importante de cote în ultimele trei zile. betmag.ro vă prezintă în continuare motivele producerii acestor schimbări. 

CHELSEA – FC PORTO
Cote inițiale: 1.80 – 3.50 – 4.50
Cote actuale: 2.00 – 3.50 – 4.20

Atât timp cât Dinamo Kiev nu va reuși să marcheze în meciul cu Maccabi Tel-Aviv, cele două echipe pot sta liniștite. E greu de crezut însă că ucrainenii se pot încurca pe teren propriu de cea mai slabă echipă de la această ediție a Ligii Campionilor. Porto are doar varianta victoriei în acest caz, în vreme ce londonezii sunt mulțumiți și cu o remiză. Perioada modestă pe care o traversează Chelsea i-a determinat pe pariori să mizeze mai degrabă pe oaspeți la acest joc.

21:45 GENT – ZENIT
Cote inițiale: 2.50 – 3.50 – 2.63
Cote actuale: 2.38 – 3.50 – 3.10

Zenit este calificată matematic de pe primul loc în faza optimilor de finală. În schimb, Gent trebuie să câștige ca să fie sigură de locul secund din grupa H. Belgienii merg mai departe și cu o înfrângere, asta doar dacă Valencia nu o învinge pe Lyon. Rușii pot fi motivați de șansa încheierii campaniei din grupe cu maximum de puncte, o performanță remarcabilă ținând cont de problemele pe care le au pe plan intern, unde au încasat cinci goluri în ultimele două meciuri.

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate