Urmareste-ne

Archive

Cele mai jucate meciuri de duminică. Beșiktaș este favorita pariorilor

Sursa foto: fotospor.com

A trecut Crăciunul, a trecut și Boxing Day, iar acum pariorii își caută partidele în campionate mai puțin importante, precum Turcia, Belgia sau Scoția.

Pe primul loc în lista celor mai jucate meciuri de duminică se află Beșiktaș – Konyaspor, unde liderul campionatului are cota 1,42 pentru victorie. Formația din Istanbul are nevoie de cele trei puncte, mai ales că Fenerbahce stă la pândă pentru a trece pe primul loc.

Al doilea cel mai jucat meci al zilei este Standard – Mouscron, din campionatul Belgiei, unde gazdele sunt cotate cu 1,47 pentru victorie în partida care începe la ora 15:30.

Deși a fost umilită cu 4-0 de Southampton de Boxing Day, Arsenal este în continuare în topul celor mai jucate echipe, iar pariorii au mers pe 1 solist în meciul de luni, cu Bournemouth.

Printre meciurile pe care au mai pariat oamenii duminică se mai află Kayserispor – Galatasaray sau Fenerbahce – Sivasspor.

capture

Sursă foto: fotospor.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate