Urmareste-ne

Archive

Cele mai jucate meciuri de marţi. Lille e favorita pariorilor

Sursa foto: freshdaisycards.com

Cele mai jucate meciuri de marţi sunt toate din fotbal, majoritatea dintre ele urmând să se dispute în Cupele din Italia, Franţa sau Germania.

Pe primul loc în top este Lille – Laval, unde gazdele au nevoie de victorie pentru a mai îmbuna fanii, care sunt un pic nemulţumiţi de prestaţia din acest sezon, în care se află pe locul 11 la doar patru puncte de retrogradare. Oaspeţii sunt mult mai modeşti, diferenţa dintre Ligue 1 şi Ligue 2 fiind imensă.

Victoria lui Inter cu cei de la Cagliari este pe locul doi în cele mai jucate meciuri de marţi, cota de 1,45 fiind mai mult decât tentantă pentru pariorii români care şi-au făcut biletele la casa de pariuri Mozzartt.

Podiumul este încheiat tot cu un meci din optimile de finală ale Cupei Italiei, Genoa – Alessandria, unde formaţia din Serie A are cota 1,60 pentru victorie.

În lista celor mai pariate meciuri de marţi mai este şi victoria lui Gladbach cu Werder, pe care pariorii o iau în calcul, deşi gazdele vin după umilinţa cu Leverkusen, 0-5.

cinci

Sursa foto: freshdaisycards.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate