Urmareste-ne

Archive

Cele mai jucate zece meciuri la agențiile din România înainte de weekend

Sursa foto: rnews.ro

betmag.ro îți prezintă în continuare cele mai jucate zece meciuri la agențiile din România înainte de weekend. Se pariază masiv doar pe fotbal, celelalte sporturi fiind trecute în plan secund. 

# Hertha reprezintă cel mai des întâknit pariu pe biletele de vineri, toată lumea fiind atrasă de cota pe care bookmakerii o propun pentru victoria berlinezilor: 1.50 împotriva ultimei clasate din Bundesliga.

# Parcursul fenomenal avut de Leicester le dă încredere pariorilor din România că trupa lui Ranieri nu mai poate scăpa titlul, iar o victorie la Sunderland este foarte probabilă.

# Pariorii nu caută doar meciuri dezechilibrate, ci și dispute al căror rezultat final este greu de anticipat. AC Milan – Juventus și Tottenham – Man United sunt cele mai bune dovezi. 

# „Vânătorii” de cote au pus deja ochii pe Astra, Atletico și Chelsea, fiecare dintre aceste echipe având o cotă mai mare de 2.00 să-și câștige meciurile din weekend. Mare atenție însă, dacă primele două sunt motivate de posibilitatea primului loc, Chelsea nu mai are nicio miză pe acest final de sezon. 
cmp

Sursa foto: rnews.ro

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate