Urmareste-ne

Archive

Cele mai pariate cinci meciuri de vineri. Schalke, pe primul loc

Sursa foto: www.biziday.ro

Cele mai pariate cinci meciuri de vineri sunt toate din fotbal, capul de afiş fiind duelul dintre Schalke şi Hannover, care deschide etapa în Bundesliga.

După ce a reuşit să scoată un egal nesperat la Leverkusen runda trecută, Schalke primeşte acum vizita celor de la Hannover, care vin cu un moral foarte bun după victoria cu 4-0 de etapa trecută de la Ingolstadt. Pariorii merg pe 1 solist,  cota pentru acest pariu fiind 1,53.

Victoria celor de la PSG la Nice nu avea cum să lipsească de pe biletele pariorilor, mai ales că are o cotă tentantă, 1,45. Statistica rezultatelor directe este clar în favoarea parizienilor, care au câştigat ultimele cinci întâlniri.

Podiumul este completat de Spartak Moscova, care primeşte vizita celor de la Krylya Sovetov. Moscoviţii au avut o serie mai proastă de rezultate, care i-a dus în afara locurilor care asigură prezenţa în Europa, lucru care îi obligă să ia puncte cu echipele mai modeste, precum cea pe care o întâlnesc astăzi.

Sursa foto: www.biziday.ro

5

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate