Urmareste-ne

Archive

Cele mai pariate meciuri de duminică. Şase cote pentru 6 decembrie

Sursa foto: judeţeanul.ro

Cele mai pariate meciuri de duminică sunt din fotbal, capul de afiş fiind partida Steaua – CS U Craiova, din Liga 1. Roş-albaştrii dispută primul meci cu Reghe pe bancă, lucru care îi face pe pariori să mizeze sume mari pe victoria Stelei.

Victoria celor de la Villarreal cu Rayo Vallecano este şi ea foarte prezentă pe biletele pariorilor, cota de 1,50 pentru 1 solist fiind mai mult decât tentantă. Principalul motiv pentru care toată lumea pune 1 solist la acest meci este forma oaspeţilor, care au câştigat doar un meci în acest sezon în deplasare.

Podiumul celor mai pariate meciuri de duminică este completat de Bologna – Napoli, unde se merge pe o victorie a oaspeţilor. După ce Inter a câştigat sâmbătă seară cu Genoa, Napoli are nevoie de victorie pentru a reveni pe primul loc.

Printre cele mai pariate meciuri de duminică se mai află şi Bilbao – Malaga, Newcastle – Liverpool sau Fiorentina – Udinese.

Sursa foto: judeţeanul.ro

ponturi

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate