Urmareste-ne

Archive

Cele mai pariate meciuri de sâmbătă. Toţi banii pe englezi

Sursa foto: www.scaryfootball.com

Cele mai pariate meciuri de sâmbătă, 26 decembrie, sunt, aşa cum ne aşteptam, din Premier League, campionatul care îşi dispută celebrele dueluri de Boxing Day.

Capul de afiş este Liverpool – Leicester, unde liderul din Anglia se vede obligat să joace a doua zi de Crăciun cu o formaţie în suferinţă, care e disperată după puncte, fiind într-o formă destul de proastă.

Al doilea duel pe care s-au jucat foarte mulţi bani sâmbătă este Southampton – Arsenal, unde tunarii sunt favoriţi şi au o cotă tentantă, 2,10 pentru victorie. Pariorii au luat în calcul forma bună a elevilor lui Arsene Wenger, care vin după patru victorii consecutive.

Podiumul cu cele mai pariate meciuri de sâmbătă este completat de Chelsea – Watford, unde londonezii joacă fără Jose Mourinho şi încearcă să treacă în prima jumătate a clasamentului.

pariate

Sursa foto: www.scaryfootball.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate