Urmareste-ne

Archive

Cele zece cote pe care toți pariorii le joacă duminică

Sursa foto: john.futbal-fans.com

betmag.ro îți prezintă în continuare cele zece cote pe care toți pariorii le joacă duminică la agenția Sportingbet, licențiată în România. În cap de listă se află Arsenal, care evoluează sub presiunea după ce urmăritoarele sale au obținut victorii importante ieri, City chiar luându-i locul. 

# Urmează duelul dintre Dortmund și Hamburg, unde se pariază masiv pe 1 solist. Mare atenție însă, gazdele vine după o eliminare demoralizatoare din Europa League, iar în Bundesliga și-au îndeplinit obiectivul: locul 2.

# Cel de-al treilea meci des întâlnit pe biletele de joc este Ajax – Utrecht. Trupa din Amsterdam caută să revină pe primul loc, după ce PSV a devansat-o ieri prin victoria clară de la Kerkrade. 

tre

Sursa foto: aljazeera.com

Ia cel mai avantajos BONUS din România! N-ai nevoie de card!

fortuna bonus

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră. Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate