Urmareste-ne

Archive

Cele zece cote pe care toți pariorii le joacă duminică

Sursa foto: www.napoliqube.it

betmag.ro îți prezintă în continuare cele mai pariate zece cote ale zilei la agenția Sportingbet, licențiată în România. Victoria lui Napoli la Udine reprezintă principalul punct de atracție pentru pariorii români. 

# Napoletanii evoluează sub presiune după ce Juventus s-a distanțat ieri la șase puncte grație victoriei cu 1-0 de pe teren propriu cu Empoli. Statistica spune că aceștia nu au mai câștigat la Udinese din 2007.

# Locul secund în topul celor mai pariate meciuri îi revine confruntării dintre Steaua și ASA Târgu Mureș. Campioana României încearcă să revină pe primul loc, fie chiar și pentru două zile, atunci când va juca Astra.

# Pe locul trei avem duelul dintre Bilbao și Granada, bascii luptând pentru un loc cât mai avantajos de Europa League, iar oaspeții încercând din răsputeri să evite retrogradarea.

# Pe lângă Napoli, alte trei partide din Serie A îi atrag pe români, care mizează cu încredere pe Fiorentina, Inter și AS Roma în derby-ul capitolin cu Lazio. Nu a fost uitată nici Leicester, care se poate distanța astăzi la șapte puncte în fruntea clasamentului din Premier League. 

dumi

Sursa foto: www.napoliqube.it

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate