Urmareste-ne

Archive

Cinci meciuri la pontul zilei de luni. Alege cel mai bun pariu!

Sursa foto: www.arsenal-world.co.uk

Luni avem cinci meciuri la pontul zilei din care poţi alege care ţi se pare cel mai potrivit pentru a apărea pe biletele de joc ale tuturor pariorilor.

Cel mai spectaculos meci al zilei se anunţă Arsenal – Manchester City, în urma căruia una dintre cele două formaţii poate pierde legătura cu Leicester, surprinzătorul lider din Premier League care pare de neoprit în acest sezon. Ambele trupe vor ataca, pentru a prelua conducerea repede, aşa că ne aşteptăm la multe reuşite pe Emirates.

Meciul Stelei cu ACS Poli Timişoara este şi el pe listă, Reghecampf fiind într-o formă maximă de când s-a întors la Steaua, echipa adunând trei victorii din trei meciuri cu el pe bancă. ACS Poli nu trece prin cea mai bună formă, aşa că 1 solist este cel indicat pariu.

De asemenea, pe lista meciurilor pe care le puteţi vota la pontul zilei se mai află Braga – Ferreira, Belenenses – Boavista sau Osmanlispor – Beşiktaş.

Sursa foto: www.arsenal-world.co.uk

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate