Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Cine a zis că africanii nu înscriu? Bilet de cota 14 cu goluri din preliminariile Cupei Mondiale

Duminică avem parte de o zi plină de fotbal internațional, iar meciurile din zona Africa ne-au atras atenția pentru un bilet interesant.

Cota 1.93 pentru victorie

Deschidem biletul cu partida dintre Congo și Benin, unde avem cota 1.93 pentru un succes al gazdelor. Naționala din Congo are în primul 11 jucători de top, precum Bakambu, Kakuta sau Mbokani, așa că nu ar trebui să aibă probleme în meciul cu Benin.

Continuăm cu cel mai tare meci al zilei, Ghana – Africa de Sud, de unde vine și cea mai mare cotă de pe bilet. Acesta se anunță un duel echilibrat, dar suntem încrezători că vom avea parte de multe goluri, cel puțin câte unul de fiecare parte. Din acest motiv pariem pe GG la cota 2.34.

Cota 2.10 pentru goluri în Madagascar

Ne mutăm la duelul dintre Madagascar și Tanzania, unde avem cota 2.10 pentru un pariu curajos, GG, la o partidă în care oaspeții nu vin foarte motivați.

Închidem cu meciul dintre Mali și Uganda, unde avem cota 1.51 pentru o partidă în care nu vor înscrie ambele formații.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare