Urmareste-ne

Archive

Cine câștigă EURO 2021? Anglia, favorită la pariuri. Spania, cotă bombă! România e și ea pe listă

Pandemia a amânat cel mai important eveniment sportiv de pe teritoriul Europei. UEFA a decis să transforme EURO 2020 în EURO 2021 și să se dispute anul viitor, în perioada 11 iunie – 11 iulie, în condiții de maximă siguranță atât pentru jucători, cât și pentru spectatori. Bookmakerii de Betano nu au stat prea mult pe gânduri și au lansat deja pariurile pentru câștigătoarea EURO 2021. Anglia este marea favorită, Spania este cotată abia cu a șaptea șansă și are o cotă bombă, iar România apare și ea pe listă

Când se va disputa EURO 2021

Așa cum se știe deja, UEFA a luat o serie de decizii în contextul actualei pandemii, care afectează întreaga lume. Astfel, toate partidele internaționale din luna martie, inclusiv play-off-urile pentru EURO 2020, au fost reprogramate pentru luna iunie. Zilele în care se vor disputa meciurile interne și internaționale au fost și ele schimbate, de luni până vineri se vor disputa primele, iar în weekend-uri cele din urmă. Totodată, cea mai importantă competiție care trebuia să se joace în acest an a fost amânată pentru anul viitor, EURO 2020 transformându-se în EURO 2021, în perioada 11 iunie – 11 iulie. Din acest motiv au mai fost luate alte decizii ce vizează aceste date și competițiile ce ar fi trebuit să aibă loc fix atunci, cum ar fi Liga Națiunilor, Euro U21 și CE feminim 2021.

 

Cine câștigă EURO 2021? Anglia, favorită la pariuri. Spania, cotă bombă, România e și ea pe listă

Cei care vor să mizeze pe naționala care va câștiga EURO 2021 o pot face încă de pe acum. Betano o vede favorită pe Anglia și îi oferă o cotă de 5,00 pentru a obține trofeul. Dacă se va întâmpla asta, englezii ar câștiga pentru prima oară în istorie trofeul continental. Belgia, semifinalista Campionatului Mondial din Rusia, este cotată cu a doua șansă și are 6,00, în timp ce Franța, campioana mondială en-titre, are 6,50. Urmează Olanda, cu 8,00, și Germania – Italia, cu  9,00 ambele. Spania, câștigătoarea a trei trofee europene, are o cotă surprinzătoare. 10,00 pentru a ajunge în finală și pentru a se impune pe Wembley. România apare și ea pe listă, bookmakerii oferind cota 150,00 pentru ca naționala noastră să fie câștigătoarea EURO 2021, deși încă nu e calificată.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii