Urmareste-ne

Archive

Cine e favorită să ia titlul în Spania? FC Barcelona are o cotă imensă!

Cine e favorită să ia titlul în Spania? FC Barcelona are o cotă imensă! La jumătatea campionatului, pare că echipele din Madrid sunt favorite.

Cine e favorită să ia titlul în Spania? FC Barcelona are o cotă imensă!

Liderul din acest moment, Atletico Madrid, are și cea mai mică șansă la câștigarea campionatului, 2.30. Este pe primul loc, este în formă, așa că bookmakerii cred că se va bate la titlu până la final.

Marea rivală din oraș, Real, este a doua favorită la titlu, cu 2.35. Echipa lui Zidane a câștigat meciul direct din tur cu Atletico, așa că are un avantaj moral în fața rivalilor, dar puncte în spate.

Cine e favorită să ia titlul în Spania? FC Barcelona are o cotă imensă!

FC Barcelona este a treia favorită, cu o cotă imensă, 5.75. În acest moment, echipa lui Messi este în spate și pare că nu are forța să recupereze toate punctele.

A patra favorită este Sevilla, care are cota pentru titlu 35,00. Așadar, ca de obicei, adevăratele favorite la titlu sunt cele trei mari forțe, care domină fotbalul spaniol de ani de zile.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate