Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Cine sunt fotbaliștii care pariază: „Mă gândesc doar la asta pe teren”

Sursa foto: i.livescience.com

Un studiu recent realizat de o renumită clinică britanică arată că fotbaliștii sunt mai predispuși să parieze în autocar, atunci când echipele lor au meciuri în deplasare, dar și în cantonamentele de vară, invocând drept principal motiv plictiseala. betmag.ro îți prezintă în continuare cine sunt fotbaliștii care pariază, dovediți oficial de autorități ori care au recunoscut singuri. 

# Andros Townsend (Newcastle), Dan Gosling (Bournemouth) și Cameron Jerome (Norwich), trei jucători care evoluează la echipe din Premier League în momentul de față, sunt motivul pentru care fotbaliștilor din această ligă le este interzis să parieze pe orice eveniment sportiv începând cu 2014. Recent, Martin Demichelis (Man City) a recunoscut că a pariat pe 12 meciuri de fotbal în luna ianuarie, fiind în așteptarea sancțiunii. 

# „Îmi plăcea să pariez în autocarul echipei atunci când aveam meci, alături de colegi, dar, de când pariurile online au luat amploare, situația s-a înrăutățit. Poți paria de pe smartphone oricând, fără ca nimeni să știe. Soția mea a aflat abia după un an, acum totul e sub control” – jucător din Premier League pentru cotidianul britanic Independent.

# „Am pierdut mult la pariuri și devenise o problemă, pentru că doar la asta mă gândeam când eram pe teren” – jucător din Premier League pentru cotidianul britanic Independent.

ȘI ÎN LIGA 1 SUNT CAZURI

# Flavius Stoican, Nicolo Napoli și Marius Șumudică s-au aflat pe listele ONJN ale pariorilor cu conturi active. Dacă primii doi au invocat diverse motive, Șumudică a recunoscut că a pariat, chiar și pe două meciuri din actualul sezon al Ligii 1. Mihai Costea a fost la rândul său surprins într-o agenție terestră, justificându-și prezența acolo pri faptul că ar fi pariat la loto. 

EI AU FOST DEPENDENȚI

# Dietmar Hamann, fostul jucător al lui Liverpool, a recunoscut în cartea sa autobiografică faptul că a pierdut aproximativ 300,000 de lire sterline pe un meci de cricket. Acesta a fost și pariul care l-a determinat pe neamț să renunțe la jocurile de noroc. 

# Eidur Gudjohnsen, fostul star de la Chelsea și Barcelona, care în prezent se pregătește pentru ultimul său turneu final la EURO 2016 alături de naționala Islandei, a pierdut la rândul său controlul asupra jocurilor de noroc. Islandezul a declarat chiar el că, în perioada când evolua pentru Chelsea și a suferit o accidentare de lungă durată, ar fi pierdut peste 400.000 de lire sterline din cauza rutinei și a singurătății. 

# Michael Chopra, Matthew Etherington și David Bentley sunt alți fotbaliști care au evoluat în Premier League care au avut probleme cu jocurile de noroc. 

Sursa foto: i.livescience.com

Ia cel mai avantajos BONUS din România! N-ai nevoie de card!

fortuna bonus

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră. Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate