Urmareste-ne

Promoții și Bonusuri

Concursul anului! Opt excursii în Franța și 120 de pariuri gratuite de 100 RON

Fortuna a lansat campania „Vino alături de Fortuna în Franța să susținem echipa națională”, pariorii având șansa de a câștiga una dintre cele opt excursii la Paris sau unul dintre cele 120 de pariuri gratuite în valoare de 100 RON fiecare. 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

  1. Înscrie-te AICI. Noii clienți primesc un bonus de 50% până la 150 lei la înscriere. Dacă ai deja un cont online deschis la Fortuna poți trece la pasul 2. 
  2. Completează formularul pe care îl găsești la secțiunea EURO 2016 pe site-ul efortuna.ro (vezi mai jos!)
  3. Plasează un pariu de minimum 10 lei și poți câștiga una dintre cele opt excursii în Franța sau unul dintre cele 120 de pariuri gratuite în valoare de 100 lei

DURATA 
Campania lansată de Fortuna a luat startul pe 15 aprilie 2016 și se va încheia pe 26 mai 2016, la ora 14:00.

PREMIILE
1. Opt excursii la Paris pentru opt clienți Fortuna și un partener (8 x 2): transport cu autocarul (dus-întors), șase nopți de cazare (mic dejun inclus zilnic) în perioada 7-13 iunie 2016.

2. 120 de pariuri gratuite, fiecare a câte 100 lei (30 de pariuri gratuite pe săptămână pentru 30 de clienți diferiți, timp de patru săptămâni).

ȘANSELE DE CÂȘTIG
Formularul de participare trebuie completat o singură dată, însă fiecare pariu de minimum 10 lei pe care îl joci va fi luat în considerare la extragerea Fortuna. Mai multe pariuri, mai multe șanse de câștig! 

UNDE VĂD DACĂ AM CÂȘTIGAT
Rezultatele extragerilor săptămânale vor fi publicate pe site-ul efortuna.ro, la secțiunea EURO 2016, în datele din 5 mai, 12 mai ,19 mai si 26 mai.

UNDE GĂSESC FORMULARUL
Accesează site-ul efortuna.ro și mergi la secțiunea EURO 2016, localizată în meniul principal, zona superioară.

fortuna 1

Odată ajuns în cadrul secțiunii, click pe Înscrie-te aici!, unde va trebui să completezi câmpurile Nume, Prenume și CNP. Dacă nu ai cont la Fortuna, nu poți participa. 

Regulamentul complet al campaniei „Vino alături de Fortuna în Franța să susținem echipa națională” poate fi citit pe site-ul Fortuna. 

fortuna 2

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate