Urmareste-ne

Conference League

Conference League: CFR Cluj – Randers (30 septembrie 2021). Formații probabile, informații, predicții și ponturi

Campioana României primește vizita danezilor de la Randers în etapa a doua din Conference League.

Românii joacă la rezultat, danezii pe avânt

În ultimele cinci partide, echipa lui Dan Petrescu a avut parte de același rezultat, 1-0 sau 0-1. Trei înfrângeri și două victorii. Petrescu pare că și-a impus stilul la Cluj, dar ceva în jocul echipei nu merge precum în mandatele trecute. În campionat, CFR-ul este lider detașat, cu șase puncte față de următoarea clasată, FC Botoșani. În runda inaugurala de Conference League, clujenii s-au văzut învinși de Jablonec. CFR-ul a avut parte de o dublă penalitate la începutul reprizei secunde, roșu Camora și penalti acordat pentru gazde. Cehii au marcat, iar tabela a înghețat la 1-0. Danezii au suferit o înfrângere în campionat, 0-1 cu Midtjylland, însă după un joc pe care l-au controlat momente bune. Randers vine la Cluj cu un punct în clasamentul grupei, în urma egalului spectaculos, 2-2 cu AZ.

Vești bune pentru Dan Petrescu!

Dan Petrescu a primit vești bune înaintea partidei din această seară. În ultima perioadă, departamentul ofensiv i-a dat cele mai mari bătăi de cap cu accidentările atacanților . CFR- ul se poate baza pe Debeljuh și Omrani, reveniți la antrenamentele echipei. Alibec poate fi prezent pe bancă și folosit pentru a-și reintra în ritm pentru 15 minute sau chiar mai puțin.

Fomaţii probabile în CFR Cluj – Randers  :

CFR Cluj (4-3-3):

  • Bălgrădean – Manea, Burcă, Cestor, Fl. Ștefan – Culio, Bordeianu, Păun – Deac, Omrani, Costache

Randers (4-4-2):

  • Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin – Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Ankersen – Mistrati, Kamara

Pronosticuri la CFR Cluj – Randers

CFR-ul a resimțit problemele din atac și a trecut la un joc cinic, la rezultat. Este greu de crezut că Dan Petrescu va schimba tactica pentru acestă întâlnire. Cu tot avântul danezilor, Petrescu are harul de a închide spațiile, chiar cu riscul de a nu conta prea mult în ofensivă. Astfel, ne așteaptă o partidă închisă, decisă poate la o fază fixă.

Pronostic: 1-0.

 

Agenții autorizate