Urmareste-ne

Archive

Copa America. Ponturi Brazilia – Chile, 3 iulie 2021. Pariem pe cotă 2,34

Ponturi pariuri Brazilia – Chile, 3 iulie 2021. Pariem pe cotă 2,34! Cel de-al doilea sfert de la Copa America este programat să se joace la noapte, de la ora 03:00, iar mai jos avem un pronostic cu care ne putem dubla banii.

Copa America. Ponturi pariuri Brazilia – Chile, 3 iulie 2021. Pariem pe cotă 2,34

  • Brazilia și-a respectat statutul de mare favorită la câștigarea Copei America în grupa B, unde nu a pierdut niciun meci și a strâns 10 puncte. Este adevărat că nici adversarele nu au fost la fel de grele ca cele pe care le-a întâlnit Argentina în cealaltă grupă, dar jocul brazilienilor a impresionat de fiecare dată. Ceea ce mă aștept să se întâmple și în sferturile de finală contra celor de la Chile.

Copa America. Ponturi pariuri Brazilia – Chile, 3 iulie 2021. Pariem pe cotă 2,34

  • Chilienii s-au calificat în sferturi de pe ultimul loc al grupei A, cu cinci puncte acumulte în cele patru meciuri disputate. Este adevărat că această calificare a fost una fără emoții, bolivienii, singurii și ultimii care ar fi putut sa le ia locul nu au reușit să adune nici măcare un punct, având patru înfrângeri din patru posibile. E greu de crezut că Chile va putea să-i pună probleme Braziliei.
Copa America. Ponturi pariuri Brazilia - Chile, 3 iulie 2021. Pariem pe cotă 2,34

Copa America. Ponturi pariuri Brazilia – Chile, 3 iulie 2021. Pariem pe cotă 2,34

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate