Urmareste-ne

Archive

Cota 2.00 din 12 iulie 2020. Facem profit din Premier League

Cota 2.00 din 12 iulie 2020. Facem profit din Premier League, une pariem pe meciul dintre Bournemouth – Leicester. Duel se dispută de la ora 21:00.

Cota 2.00 din 12 iulie 2020

  • Bournemouth se află într-o situaţie disperată, este pe locul 18, primul de sub linia roşie şi are nevoie de victorie pentru a mai spera la evitarea retrogradării. Momentan, gazdele sunt la patru puncte de Watford, prima echipă ce se salvează.

Facem profit din Premier League

  • De partea cealaltă, Leicester ocupă ultimul loc de Champions League şi are un singur punct în plus faţă de Manchester United, ocupanta ultimei poziţii de Europa League. Este şi ea obligată să câştige pentru a rămâne favorită la ocuparea unui loc de Liga Campionilor.
  • Pariul nostru la acest meci este 3-5 goluri.

Bournemouth – Leicester 3-5 goluri @ 2,15

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii