Urmareste-ne

Archive

Cota 2.00 din 18 iulie 2020. Ne dublăm banii cu un super pont din Serie A

Cota 2.00 din 18 iulie 2020. Ne dublăm banii cu un super pont din Serie A, unde pariem pe AC Milan – Bologna. Partida, care este programată de la ora 22:45, se anunţă una destul de facilă pentru gazde.

Cota 2.00 din 18 iulie 2020

  • AC Milan traversează o perioadă excelentă şi a înregistrat trei victorii şi două înfrângeri în ultimele cinci partide. Aceste rezultate excelente au apropiat-o extrem de mult de locurile de Europa League, în acest moment fiind la egalitate cu Napoli şi la patru puncte de AS Roma, ocupantele celor două poziţii de EL.

Ne dublăm banii cu un super pont din Serie A

  • De partea cealaltă, Cosenza este pe locul 19 din 20, cu șanse destul de mici să scape. Din acest motiv, mergem fără emoții pe 1 solist, la cota 2.10.
  • De partea cealaltă, Bologna se află pe locul 10 în clasament şi este una dintre formaţiile fără emoţii în privinţa retrogradării. Cu cinci etape înainte de final, oaspeţii au 14 puncte în plus faţă e prima poziţie de sub lina roşie.

AC Milan – Bologna 1/1 @ 2,10

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii