Urmareste-ne

Archive

Cota 2.00 din 2 iulie 2020. Profitul vine din Serie A

Cota 2.00 din 2 iulie 2020. Profitul vine din Serie A, unde pariem pe AS Roma – Udinese. Partida se anunţă extrem de spectaculoasă şi poate fi urmărită de la ora 22:45.

Cota 2.00 din 2 iulie 2020

  • AS Roma ocupă locul cinci şi are 48 de puncte după 28 de etape. Se află la o distanţă considerabilă de ultima poziţie de Champions League şi mai are şanse doar teoretice să o ajungă pe Atalanta. Cel mai important pentru gazde e să îşi securizeze locul de Europa League şi de ce nu, dacă vor avea ocazia, să încerce să mai urce în clasament.

Profitul vine din Serie A

  • De partea cealaltă, Udinese se află la doar trei puncte de zona retrogradării şi are din ce în ce mai multe emoţii pentru rămânerea în Serie A. Oaspeţii sunt obligaţi să câştige cât mai multe meciuri, însă nu credem că vor reuşi de această dată.

AS Roma – Udinese 1 & peste 2,5 goluri @ 2,45

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii