Urmareste-ne

Archive

Cota 2.00 din 20 iulie 2020. Golurile ne dublează banii

Cota 2.00 din 20 iulie 2020. Golurile ne dublează banii. Pariul nostru este de la un meci din Suedia. Mizăm pe Hammarby IF – IFK Goteborg.

Cota 2.00 din 20 iulie 2020

  • Cele două echipe nu se simt deloc bine în acest început de campionat. Sunt vecine de clasament şi se află în a doua parte a lui. Hammarby este pe 10, iar Goteborg pe 11. Gazdele sunt uşor favorite la acest duel şi pentru faptul că vin după o victorie importantă în deplasare, 2-1 la Kalmar.

Golurile ne dublează banii

  • În schimb, oaspeţii au reuşit să obţină doar un egal în runda precedentă, 1-1 cu Helsingborg. Ne aşteptăm la un duel deschis între cele două echipe şi repriza a doua să fie cea cu mai multe goluri.

Hammarby IF – IFK Goteborg repriza cu cele mai multe goluri 2 @ 2,05

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii