Urmareste-ne

Archive

Cota 2.00 din 30 iulie 2020. Play-off-ul din Championship ne dublează banii

Cota 2.00 din 30 iulie 2020. Play-off-ul din Championship ne dublează banii. Returul dintre Fulham şi Cardiff se anunţă extrem de disputat după rezultatul din prima manşă. Oaspeţii trebuie să atace din primul minut acum.

Cota 2.00 din 30 iulie 2020

  • Fulham are prima şansă să ajungă în marea finală din play-off, acolo unde o aşteaptă Brentford, după ce s-a impus în tur cu 2-0. Gazdele de astăzi au dominat meciul de la un capăt la celălalt şi nu au dat în niciun moment semne că ar putea să piardă. Ne aşteptăm la un joc solid din partea lor şi în această seară.

Cota 2.00 din 30 iulie 2020

  • De partea cealaltă, Cardiff este obligată să atace din primul minut şi să încerce întoarcerea scorului din manşa tur. În acelaşi timp, oaspeţii trebuie să fie foarte atenţi şi la faza defensivă, orice gol marcat de gazde însemnând practic finalul visului de a promova în Premier League.
  • Nu credem însă că cei de la Cardiff vor fi în stare să producă surpriza. Mai mult, considerăm că Fulham se va impune din nou.

Fulham – Cardiff 1 @ 2,06

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare