Urmareste-ne

Archive

Cota 2.00 din 6 iulie 2020. Ne dublăm banii cu un pont simplu

Cota 2.00 din 6 iulie 2020. Ne dublăm banii cu un pont simplu! Mizăm pe meciul din campionatul Portugaliei dintre Moreirense FC şi Sporting Lisabona. Partida este programată de la ora 23:00. 

Cota 2.00 din 6 iulie 2020

  • Moreirense are două victorii, două egaluri şi o înfrângere de când s-a reluat campionatul. Punctul forte al gazdelor a fost atacul, acestea marcând în patru din cele cinci partide disputate. Aceste rezultate au îndepărtat-o pe Moreirense definitiv de zona retrogradării.

Ne dublăm banii cu un pont simplu

  • De partea cealaltă, Sporting vine după patru victorii la rând şi se află în acest moment pe locul trei, cu 55 de puncte, la distanţă destul de mare de poziţia a doua. Pericolul vine însă de la Braga, care se află la doar două puncte în spate. Ne aşteptăm la un joc deschis, cu peste 2,5 goluri.

Moreirense – Sporting Lisabona peste 2,5 goluri @ 2,05

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate